0 oy
84 göst.
önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
32 aylık oğlum var 6 gündür tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama klozete oturmak istemiyor kitap okuyoruz sohbet  ediyoruz ama yapmak istemeyince yapmıyor kalktıktan sonra yapıyor...gece bezi kuru kalkıyor, merdivenleri inip çıkabiliyor...kakasını hiç tuvalete yapmadı hep çamaşırına yaptı...nasıl bi yol izlemem gerekiyor en son bugün bez taktım( 8 defa falan üstüne çiş yaptı )
Bebek Ayı 32

1 cevap

0 oy
önce (3,891 puan) tarafından
Benim kizimda 32 aylik. Klozete oturuyo 2 aydir falan. Cok hevesli cok istekli. 2-3 aydir bu konuyla ilgili kitap okuyoruz,sarki dinliyoruz,konusuyoruz. Gecen gun gittik renkli renkli kulotlar aldik. Hemen giymek istedi sabirsizlandi bezi istemedi. Artik kulot giymek istiyorum dedi. Tamam yikansin sabah giyersin dedim. Giydirdim guzelce anlattim. 

Ama 3 gun boyunca 1 kez bile ne cis ne de kaka yapmadi tuvalete. Surekli altina yapti. Surekli klozete oturtuk ama hic yapmadi. Surekli cisim geldi dedi her defasinda goturdum ama yapmadi. İslak beklettim hic rahatsiz olmadi. En son bugun cis yapmissin uzerin islak gel degiselim dedim gittik degistirdik. Kirli kiyafetlerine bakip hayir cis yapmamisim bak bisey yok dedi. Sonra kaka yapti oyle dolasti oynadi zipladi. En son dayanamadim yikadim geri bezledim. 

Demek ki hazir degil. 2 ay sonra tekrar deneyecegim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 741 göst.
0 oy
10 cevap 137 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
2 gün önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Muallim Anne (130 puan) tarafından soruldu
...