0 oy
160 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (81 puan) tarafından
Bebeğim zaten bir süredir beni zorluyordu. Ayakta emzirip idare ediyordumama şimdi üç aylık oldu iyice çıldırdı. Memeyi istiyor ama tutmuyor. Sonra da açım ben diye bana bağırıyor. Yatırarak emziriyorum kendini sırt üstü çevirip tavana bakıyor. Kucağımda emziriyorum, ıkınarak kalkmaya çalışıyor. Ayakta emziriyorum, kafasını vücudunu bir o yana bir bu yana çeviriyor. Düşürme tehlikesinden korkup devam edemiyorum. Az önce de bağırdı çağırdı bir sürü ağladı. Çok yorulunca yatırdım, yorgunluktan ve hüzünden herhalde direkt emip uyudu. Ama bu hep böyle mi olacak? Ne yapacağım ben?
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
önce (8 puan) tarafından
Bende  meme reddi yaşadım malesef. Uykuya dalarken vereceksin doktor önermişti. Öyle tutuyor rahat ediyorum. Akşamları dışarı çıkarıyorum arabasında uyuyor sonra çıkarıp emziriyorum. Zorlama yoksa tamamen reddeder. Oyunlar oyna emzik ver göğsünde bir süre tut sonra emziği çıkarıp memeyi ver. Ben öyle yaptım. 
önce (81 puan) tarafından
Evet uyurken sorun çıkarmadan alıyor gerçekten. Bakalım bir süre öyle devam edeceğiz gibi görünüyor. İnşallah çok uzun sürmez bu halleri :(( başlangıçta emzirmek nasıl da keyifliydi, şimdi mahvolduk
-Reklam-
0 oy
önce (169 puan) tarafından

Merhaba öncelikle kolaylıklar dilerim size ve bol bol sabır. Bizde 2.5 aylıkken meme reddi yaşadık başlarda dediğiniz gibi bir şekilde emiyordu fakat 4 aydan sonra hiç bir şekilde emmemeye başladı. Acaba dedik kulağının üzerine yatamiyor kulak ağrısı falan mı var diye doktora gittik çok şükür birşey çıkmadı meme reddi dedi doktor da. Tam 5 ay uykusunda emzirdim uykuya dalarken bile almıyordu çünkü. Uyuyordu 10 15 dakika sonra alıp emziriyordum. Geceleri uykusunda hiç sorun yaşamıyorduk. 7.5 ayından sonra da 10 aylık olana kadar kucağıma gelmedi ya ayakta hafif sallanarak ya da yanına uzanıp emzirdim ama başardım. Şuan 18 aylık meme meme diye kendisi istiyor :) Şimdi de ben nasıl biraktiracagim diye düşünüyorum :) :) Eğer emzirmek istiyorsanız sabredin.

Biberon vermemeye çalışın ben bir kaç kez verdim sütumu sağıp hatta bir ara umudu kesip mama bile aldık verdik biberonla ama genel olarak emzirmeye yöneldim.

Rabbim size de kolaylıklar versin 

önce (81 puan) tarafından
Ay maşallah size de bebeğinize de. Emzirmeye devam etmeyi çok istiyorum. İnşallah dediğiniz gibi sabırla bir şekilde emzirmeye çalışacağım. Güzel dilekleriniz ve teskininiz için teşekkür ederim.
önce (169 puan) tarafından
İnşallah sizinde güzel sonuçlanır bebisiniz bol bol emer
0 oy
önce (354 puan) tarafından
İnan bana hepsi gelip geçici her ay farklı bir sorun en fazla bir ay zorlar seni merak etme uykuda emzir bolca uyut ayakta emzir düzelir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 490 göst.
6 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ratas61 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
8 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Miray'ım (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 366 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
19 Haziran 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde senykll (48 puan) tarafından soruldu
...