0 oy
149 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (273 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 gün sonra 3 aylık olucak bnde bu günlerde sünnet yaptırmak istiyorum ama bi kac kisi yazın sünnet olmaz olursa yarası sıcaktan dolayı çok geç iyileşir diyorlar sizce doğru mu diger oğlumu da kışın ortasında subat ayında yapmıştım hiçbir sıkıntısı olmadı hemen iyilesti. Bunu da Eylül ayında sıcaklar azaldığı zaman yap diyorlar o zaman da oğlum 6 aylık olucak bn simdi daha küçük diye yapmak istiyorum sizce ne yapayim. Gerçekten sıcaktan dolayı iyileşmez mi? Yakın zamanda ya da daha önce yazın sünnet yaptıran anneler bilgi verebir mi?

7 Cevaplar

+1 oy
önce (11 puan) tarafından
Bizde 2 hafta önce yaptırdık iyi ki de yapmışız çok çabuk iyileşiyorlar bebeğim 9 aylık keşke dönmeye emeklemeye başlamadan önce yaptırsaydık daha da rahat olurdu 
-Reklam-
0 oy
önce (3,725 puan) tarafından
Alakasi yok eltim ikisini bir gecen yaz yaptirdi
0 oy
önce (489 puan) tarafından
Geciktirme biran önce yaptır.. Yazın daha iyi olur üzerini sıkı sıkı giydirmek zorunda kalmazsın.. Yazda olsa kışta olsa bezin içinde iyileşecek yarası.. Ben 3 buçuk aylıkken yaptırdım, kuzenim 2 buçuk aylıkken yaptırdı daha rahat atlattı bebegi.. Arkadaşın oğlu 5 buçuk aylıkken oldu çok etkilendi aşırı zor geçirdi çocuk.. Yani geciktirme İnan bebegin algıları açıldıkça zor oluyor. 
önce (489 puan) tarafından
Bu arada ilk çişini yaptıktan sonra zaten birşey hissetmiyorlar..yaranin tamamen kabuk bağlayıp iyileşmesi 1 hafta sürüyor.
0 oy
önce (192 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylıkken temmuz  ayında sünnet yaptırdık doktorumuz yazın daha rahat olacağını belirttiği için  altında sadece bezi üstünde normal tişört vardı . İyileşme süreci çok kısa oldu .doktorun verdiği antibiyotikler kremle hiçbirşey olmadı. Sadece ilk gün çok huysuzluk oldu  1 haftaya iyice geçti. Bebeğiniz dönmeye başlarsa  iş dahada zor olur. 
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Bebeklerimiz nerdeyse aynı günleri bizde 7 gün sonra 3 aylık oluykruz temmuz ortası gibi düşünüyoruz sünneti bizede öyle dediler ama bende hareketlenince zor olur diye simdi istiyorum ama bir şey mani olmazsa %90 yaptırıcaz 
0 oy
önce (2,495 puan) tarafından
Bence de yazin yapma sonbahari bekle. Ilk oglum mart dogumlu yaza denk geldi istedigim zaman doktor havalar serinlesin dedi. Ikinci oglumu da kisin yaptim.
0 oy
önce (1,471 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 gün sonra 3 aylık olacak inşallah bende düşünüyorum bu günlerde dönmeye başlamadan önce.  Dönmeye başlayınca zor olur diyorlar.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 392 göst.
28 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dorduncu (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 826 göst.
0 oy
7 cevap 377 göst.
10 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ali Asaf n Annesii♥️ (541 puan) tarafından soruldu
...