0 oy
130 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Gece emzirmesini ne zaman nasıl bıraktınız??

3 Cevaplar

0 oy
(4,441 puan) tarafından
1 yaşından sonra önermiyorlar canım dişleri de var, gece beslenmesi diş çürümesi de yapar. anne sütü şekerli, bütün gece öyle kalacak. 
(2,971 puan) tarafından
Ne alakasi var yahu, benim oglum hem erken dis cikardi 4 aylik hem 19 aya kadar gece beslendi inci gibi disleri. Suan 6 yasinda 1 leke bile yok masallah diyim. Curutcek olsa gunduzde curutur. Ayrica disler 1 yas oncesi cikiyo o zamanda curur bu mantikta. Temizligini yapin bisey olmaz.
(25 puan) tarafından
Diş çürümesi olabileceğini duymuştum, teşekkür ederim
(4,441 puan) tarafından
ne alakası var yerine biraz düşünmek yeterli. diş hekimi ve doktor ikisi de ayrı ayrı söyledi bunu
(2,971 puan) tarafından
O zaman 6 aylik ilk ciktiginda veya 1 yasina kadar emzirirkende disi oluyo emziriyosunuz gece curumesi gerekir bu mantikta. 1 yasindan sonra guncelleme gelmiyo dislere.
(4,441 puan) tarafından
her bebek erken diş çıkarmıyor. ilk süt dişi en geç 1 yaşında çıkar. o yüzden 1 yaş kritik. dişi olan her bebeğin dişini temizlemek gerekiyor zaten. şu an nasıl dişini fırçalamadan yata  birinin dişleri nasıl çabuk çürürse bebeklerin de aynı şekilde.  tekrar ediyorum dişi çıkan her bebeğin dişi fırçalamalı. siz bu temizliğe dikkat etmiyorsanız o sizin sorununuz. bir diş hekimi ya da çocuk doktorundan daha iyi biliyorsanız siz klinik açın çocukları kontrole size getirelim
(2,971 puan) tarafından
Hahahah sakin ol ya bu kadar gerilme, herkes sana katilmak zorunda degil :) benim sorunum olmadi iste onu diyorum. Sen diyosun doktor dedi curur.  Doktor olabilir der belki ama cogunlukla olmaz ve cogu anne de temizlemez zaten. 1 yasindan once cikiyo cogu bebegin disi. Gece emzirdikten sonra fircalamiyodur yani kimse 1 yas oncesi, siz uyandirip fircaladiysaniz bilemem. Yani genellemen yanlis 1 yas sonrasi icinde. Ben iki cocugumu da 1 yas sonrasi emzirdim gece, curume yapmadi muhtemelende yapmayacak hali hazirda 14 aylik gece emzirdigim bebegim var. Neyse bn tecrubemi paylastim. Iyi geceler diliyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,971 puan) tarafından
Ben ilk oglumda 19 aylik yavas yavas kesmistim, dislerinin tamami ciktigi icin rahatlamak icinde aramiyodu.
(25 puan) tarafından
15 aylığız geceleri çok uyanıyor emerek uyuyor nasıl kesicem bilmiyorum
(2,971 puan) tarafından
Gece uykusuna memesiz gecirmeye alistirin, kalkinca da su teklif edin eger su icip uyursa zaten susadigindan kalkiyodur. Bazen dislerde sanci yapar eger tam cikmadiysa bizim cikmisti o yuzden kalkinca su veriyodum uyuyodu geri.
(25 puan) tarafından
Anladım deneyeceğim teşekkürler
0 oy
(466 puan) tarafından
13 ayından sonra bıraktım.Gece kaldırıp emziriyodum uyucagım zaman  mesela 12 2  arası . sonra geç saatlerde emzirdim mesela 3 4 gibi bi süre sonra bıraktım uyanırsa emzirdim bir iki kere kalktı . Emerken de kendisi bırakana kadar tutmdım biraz dalmaya başladı çektim  yatırdım derken  kalkmamaya başladı. Birazda bebeğine göre hareket ederek bıraktırabilirsin zamanla 
(25 puan) tarafından
Benimki kendiliğinden çok kalkıyor hemen meme istiyor:(
(466 puan) tarafından
Öyle zor işte kendi kalkınca. Sabah kalkınca emiyo yemek yiyo sonra emiyordu . Sabah emmelerini de azalttım. Sabh emziriyorum kalkınca gün içinde  uyku zamanları yada çok mız mızlanırsa böyle yaptıktan sonra gece kalkmamaya başladı aslında . Gündüzleri emme sayısnı mı azaltrak başlasan önce ne bilim belki işe yarar

İlgili bir soru bulunamadı

...