0 oy
208 göst.
önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (30 puan) tarafından
Bebegim 6 aylık oldu ebe bıngıldak erken kapanıyor doktora götür beyin geriliği olur dedi basiniza gelen var mi  

5 Cevaplar

0 oy
önce (17 puan) tarafından
Bu duruma asla inanmayın herkesi aynı telaşa düşürüyorlar doğuştan kapalı veya 2 ay içinde kapanan bebek bile duydum gelişiminde bir sorun duymadım Bize de aynısını söylediler doktora gittik sadece kafasına baktı bir sorun olmaz dedi kafası anormal bir şekilde büyürse tehlikeli deniliyor. Bunu da aile ile bağlantılı düşünün siz veya eşinizin kafa şekli büyükse benzerlik olabilir ama buradaki durum çok orantısız bir büyüklük veya şekil bozukluğu oluyor. Bazı doktorlar insanı telaşlandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben de bu tarz durumlardan sürekli telaşlandım kaç kez bebeğimi doktora götürdüm çocuktan zorla kan aldılar. Şimdi öyle pişmanım ki çocuğumun doğal yaşamında keyifle büyümesine destek olmak için elimden geleni yapıyorum. 
-Reklam-
0 oy
önce (3,128 puan) tarafından
çocuk doktoru görsün evet ama panikleme önemli ola  baş çevresinin büyüyor olması. kapalıya yakın doğanlar da oluyor 
0 oy
önce (366 puan) tarafından

6 ay çok da erken değil bence canım ama sağlık ocağındaki ebeler korkulu rüyamız oldu artık ya psikoloji bozuyorlar habire :)

0 oy
önce (256 puan) tarafından
Benim oğlum yüksek dozda D vitamini kullandığı için 9 aylık olmadan kapandı sıkıntı yok şükür 
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Bizde şuan 6 ayligiz bizimki de kapandı çocuk doktoruna götürdüm asistanı vardı çok anlar gibi konuşmadı 9-12 ay arası kapanması normal dedi ama erken kapanalarda baş çevresi büyüyor mu onu takip ediyoruz dedi , bide bebeğim baş cevresi 44,8 kafası büyük dedi bize valla adamı çıldırtıyor bazen bazı doktorlar biraz akışına birakanilsem takmahacam ama olmuyor işte 

İlgili bir soru bulunamadı

...