0 oy
170 göst.
önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (266 puan) tarafından
Oğlum 10 bucuk aylık yürüyor bende parka falan götürüyorum oyuncaklarla oynamak yerine yere oturup kumla oynamak istiyor üstü batacak diye bir endişem korkum yok batsın zaten eve gelince banyo yaptırıyorum sorum şu parkta özgür bırakıp kumla oynamasına izin mi vermeliyim yoksa alışmasına izin vermeyip oyuncaklarda mi oynatmaliyim? Kural mi koymam lazım duzenli tertipli olmaya mi yönlendirmeliyim?

Biraz saçma bir soru oldu ama aklıma takıldı. Bizler kum toprak demeden oynadık. Bu briazda ailelerimiz başımızda olmadan bizi sokağa saldığı için oldu. Hangisini yapmam daha doğru olur?
Bebek Ayı 10 buçuk

4 Cevaplar

0 oy
önce (418 puan) tarafından
Valla cabm birak bebegn istedgi gibi oynasin kum yemedgi surece sorun olmaz.suan kucuk oldgu icn belki park oyuncaklari tam cezbetmiyordur omu.nasil mutlu oluyorsa onu yaosn sinir koyma kural koyma ozgurce oynasin kuzucuk.
önce (266 puan) tarafından
Normalde öyle yapıyordum da bugün nedensizce şüpheye düştüm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (506 puan) tarafından
Parka götürmek sınırsız oyun demek bence istediği gibi oynasın sizin kontrolünüz altında 
önce (266 puan) tarafından
Değil mi bende ilk serbest bıraktım bugün nedense kendimce şüpheye düştüm teşekkür ederim
0 oy
önce (589 puan) tarafından
Bende o zamananlar da şimdi de hep götürüyorum şimdi 15 aylık park sayesinde merdiven çıkmayı öğrendi kendisi kaymayı öğrendi çimlerde koşar top oynar bence sık sık götür parka bizimki parka gidene kadar yoldaki tüm çöpleri toplayıp bana veriyor biriktiriyor muyum diye kontrol ediyor bir de jsjsjsj bence ağzına almadığı sürece sorun yok çok psilenşrse elini yüzünü sil beziyle vücudun herşeye ihtiyacı var diye düşünüyorum 
0 oy
önce (90 puan) tarafından
Sen de kum olmayan parka götür canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
27 Eylül 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Badgirl (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
...