0 oy
331 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar Çok kötü hastayım boğazlarım çok kötü şişmiş ve bembeyaz olmuşlar ateşim 39,5 hastaneye Gidemem kimsem yok bebeğime bakacak bebeğim 2 aylık hastaneye gitsem serum verir iğne yapacaklarmış 2 saat boyunca bebeğim emzirmemem gerekecekmiş Lütfen yardım edin evde Boğaz ağrısını nasıl geçirebilirim bebeğime bulaştırmadan
Bebek Ayı 2

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,674 puan) tarafından
Hastaneye gittiğinizde emzirdiğinizi söyleyin ona göre serum verirler, bebeğinizi emzirebilirsiniz, maske takın 2 kat
-Reklam-
0 oy
önce (721 puan) tarafından
Alakası yok canım. Ona göre serum ve antibiyotik ilac veriyorlar. Zaten genelde Parolu serum olarak takıyorlar. Git ki hemen toparlan canım. Hasta hasta bebeğe bakmakta zor.
0 oy
önce (34 puan) tarafından
Yaa canim korkma inan benim bebegim 1 aylıktı ben cok kötü qrip oldum ateşlendim falan. Ama bebegime geçmedi çok şükür. Bol bol emzirin süt onu tüm enfeksiyonlardan korur benim bebegimi süt korudu bence. Bide hastahaneye git emzirdigni bilseler ona uygun ilac serum vericekler
0 oy
önce (56 puan) tarafından
Bogaz agrısına kekik çayı çok iyi. Yeni doğum yapmıştım büyük oğlan hasta eşim hasta benim de boğazım tam ağırmaya başladım iki sabah sadece kekik çayı içtim. İnan hic ilerlemedi bile az bir vüvut kırgınlığıyla atlatdım. 

Doktora da git emziriyorum dersin ona göre yönlendirirler ilac verirler böyle de olmaz. 

Hem ona bulaşır diue de korkma maske tak ellerini yıka sık sık. Vücudun şimdi antikor üretiyor. O antikorlar sütle bebeğe geçiyor. Sen ona bulaşır mı diye korkarken o senin hastaiığa karşı antikorları çoktan almış vücuduna. 
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Bence hiç evde geçirme yöntemleriyle oyalanma. Doktora git bir an önce ne yapacaksa yapsın, toparlasın seni. O halde bebeğe bakmak zaten zorken bir de hastalığın bebeğe geçme riski var. Allah korusun bebişin de hastalanırsa vallahi şu an hissettiğinden daha da hasta hissedersin. Allah bir an önce sana şifa versin, bebeğini de tüm hastalıklardan korusun. 
önce (25 puan) tarafından
Amin Sağ ol canım Çok teşekkür ederim
0 oy
önce (166 puan) tarafından
Cnm sakin ol ben kaç kere oldum tedavi olmazsan daha kötü ya tedavini ol.bebegine şifa ol
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Azərbaycandan yazıram.Bende şu an sizin gibiyim atesim 38.7.

2 aylıq bebeyim var  emzirdikte maske takiyorum Tez tez qarqara edirem tuzlu su ile.Ha bide antbiotik başladım.

Bebeyim icin onleyici olarak viferon şam qoyuram poposuna.Virusleri mahv etmesi icin.Virus icin sizde eczaneden bebeyiniz icin alin onlemek icin.Şimdiden bebeyinize bakın.Hasta olmasın 
0 oy
önce (2 puan) tarafından
İlık suya bal  ,limon karıstırıb icin
0 oy
önce (3,655 puan) tarafından
Oncelikle geçmiş olsun canim...ellerini sık sık yıka, maske tak. Evde parol varsa ic. Organik elma sirkesi ile gargara yapabilirsin. Majezik in spreyi var emziren anneler de kullanabiliyor. Bol bol ihlamur, sarimsak, sogan suyu, bal tuket. Emzirdigin icin bebegine de geçer. Tavuk suyu corbasi ve c vitamini al. Ama atesin cok yüksek bir hastaneye gitsen iyi olur. Bende pandemi zamani covit olmustum. Usuye usuye bebegimi emzirmistim. Atesim kac gun surdu hatırlamıyorum. Ama bebegime geçmemişti. Ama hastaligin viral mi bakteriyel mi diye baktırman lazim. Ona gore antibiyotik gerekebilir. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 270 göst.
+1 oy
9 cevap 476 göst.
0 oy
2 cevap 426 göst.
5 Ağustos 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Gulsenk (85 puan) tarafından soruldu
...