0 oy
217 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba, oğlum 18 aylık oldu iştahlı bı çocuk değil küçüklüğünden beri yemek yedirme kavgaları yaşıyoruz. Çorba pilav yemekleri az da olsa yiyor ama kahvaltilik hiç birşey yemek istemiyor. Peynirin hic bı türünü yemiyor. Yumurta yiyor ama ondan da bıktı artık istemiyor. Yumurtanın da her türlüsünü yapıyorum. Omlet pankek önceden yiyordu şimdi yemiyor. Patates haşlaması veya kızartma yapıyorum onuda önceden yiyordu şimdi yemiyor. Zeytin 2 tane yer bal pekmez çok çok az ekmek te yemiyor. Cici bebe filan da yemiyor benim yaptığımı da yemedi. 

Tecrübeli annelerden kahvaltı önerileri bekliyorum teşekkürler
Bebek Ayı 18

1 cevap

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından

Tecrubem yok fakat hani, tabaklara ****** figürü ya da surat seklinde falan hazirliyorlar ya kahvaltiyi, o sekilde yapip yedirmeyi denediniz mi? Mesela zeytinden goz, domatesten agiz,,patates kizartmasindan sac, paynirden kulak falan, şu an uyduruyorum. Hadi oglum once sacini yiyelim sonra gozunu falan gibi oyun tarzinda yapsaniz yine de yemez mi acaba? Hatta kendinize de ayni tabaktan yapip sırayla bir yeri yiyip diger kişinin nereyi yedigini tahmin etmesi tarzinda bi oyun falan. Denemediyseniz bence denemekte fayda var. Yazarken bnm bile hosuma gitti :))

Profil image (2,520 puan) tarafından
*** cikan yere hay.van yazmistim :)
(85 puan) tarafından
Denedim alıp savuruyor. Birkaç tane patates yerse o kadar fazlası yok. Bulamaç gibi şeyleri de yemiyor. İştah şurubu aldım veriyorum. Sadece kahvalti da bunu yapıyor diğer öğünlerde yiyor bende anlamadım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 416 göst.
0 oy
3 cevap 302 göst.
2 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ecemim (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 267 göst.
0 oy
4 cevap 1,919 göst.
26 Şubat 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Serapserhatasafasya (350 puan) tarafından soruldu
...