0 oy
176 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu adet görmedim sprial koydurdum dün araniz da sprial koyduran var mı sorum şu sprial koydurduktan sonra kanamam oluyor acaba adet kanaması mi sprial koydurdum için mi oluyor onu bilemedim tarih atacaktim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(88 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum.. Hiç adet olmadım.. Üç ay sonra gel spiral için dediler.. Üçü ay sonra gittim.. Sprial taktırdım ama bu seferde adetim geldi gibi oldu nereden baksanız üç. Dört ay sürekli ara ara kanamalar oldu.. Doktor a gittim sprial kanama yapar ama birkaç. Ay sonra gecer dedi.. Adet ile sprial kanaması arasında fark kan miktarı.. Kan az geliyor kanama oldugunda.. Ama adetiniz geldi. İse hem yoğun hemde bir hafta süreceksede rahat on gün adet sürüyor.. Ama dedigim gibi birkaç ay sonra düzeliyor.. Ama tabi bu ara sıra olan kanamalar ilişkide katşı tarafı rahatsız edebiliyor.. Çünkü emin olamadıgım için bende si gibi kendimi adetli sanıyordum.. Birde ilk dogumum bilgisiizmde.. Şuan yazıyorum ama sadece bildiklerim kadar ını aktabiliyorum size.. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 333 göst.
0 oy
7 cevap 870 göst.
30 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Seyhanyavass (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 600 göst.
11 Temmuz 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Mavisu34 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 545 göst.
27 Haziran 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde MinnieMouse (869 puan) tarafından soruldu
...