Deloday İlacı: Alerji, İştah, Uyku Etkileri Hakkında Bilgi

0 oy
433 göst.
20 Temmuz 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (133 puan) tarafından soruldu
Arkadaslar deloday ilac verdi dpktorumuz ama benim ilaclara karsı kötü bir algım var  alerji için verdi işe yarıyormus iştah acıyor mu uyku yapıyormu deneyimlerinize ihtiyacım var

4 Cevaplar

0 oy
20 Temmuz 2024 (66 puan) tarafından cevaplandı
Evet ben kızımda kullanıyorum iştah aciyormu bilemem kızım zaten herşeyi yiyor hafif uyku yapıyor ama etkili ilaç öksürse burnu aksa veriyom etki ediyor başka yan etki görmedim 
-Reklam-
0 oy
20 Temmuz 2024 (4,232 puan) tarafından cevaplandı
Her alerji ilaci uyku yapabilir. Benim oglum raporlu alerji ilaci kullaniyo zaten gece alinir o yuzden. Istah konusuna gelirse bizde acmadi, daha once delodey de kullandik bi sikinti olmadi.
0 oy
20 Temmuz 2024 (23 puan) tarafından cevaplandı
Uyku yapiyor ama istah acmiyor alerji icin guzel bir ilac alerjik astim alerjik burun akintisi alerjik oksuruk hepsine faydali esim ve oglum kullaniyor mevsim gecislerinde bile ise yariyor yan etkisini hic gormedim aksine fayda si daha cok
0 oy
20 Temmuz 2024 (4,617 puan) tarafından cevaplandı
Bizde ise yaramadi. Bebegimi oksurttu ve gece kustu. 2 farkli zamanda verdim ikisinde de ayni tepkiyi verdi. Muhtemel icinde ki biseye alerjisi var. 

Bu arada bizimkinin coklu besin alerjisi var alerjik besinler oksurtup kusturuyo. 
21 Temmuz 2024 (133 puan) tarafından yorumlandı
Alerhik mama veriyor musunuz
21 Temmuz 2024 (4,617 puan) tarafından yorumlandı
Yok canim hic vermedim. Emziriyodum ben diyet yapti.  Suan 33 aylik zaten yemek yiyo. Cogu besine alerjisi gecti.
21 Temmuz 2024 (133 puan) tarafından yorumlandı
Ne zaman geçti peki iştahsız varmıydı acaba varsa nnasıl aştınız
21 Temmuz 2024 (4,617 puan) tarafından yorumlandı
5 aylikken ben yumurta yemeye basladim ,7 aylikken bebege sarisini basladik 1 yasinda beyazi ile yedi. 8 aylikken sut urunleri diyetini acmaya basladim 1 ay surdu,9.5 aylik gibi bebege lor ve yogurt vermeye basladik. Bende dana eti tuketmeye basladim. 1 yasindan sonra kuruyemisleri denedim. Findik ve yerfistigina tepki verdi digerlerini yedim. Bebege sadece ceviz verdim. Susam/tahin denedim ona tepki verdi 18 aylik gibi ikimizde denedik gecmisti. 2 yasina dogru kuruyemisleri bebek yemeye basladi. Yerfistigi denemedim henuz,fındıkta daha yeni denedik gecmis. Suan kivi,cilek ve sut vermiyoruz.  Tavuguda 18 aylik gibi koyden aldim denedim. Pek tuketmiyoruz zaten.
İstahsizlik donem donem oluyo ,sevdigi seyleri genelde yer onun disinda cok zorla yer. Kahvaltiyi falan pek sevmiyo.

📚 Sıkça Sorulan Sorular

Deloday alerji ilacı iştah açar mı?
Deloday'in yan etkilerinden biri iştah artışı olabilir. Doktorunuza danışarak bu etkiyi yönetebilirsiniz.
Deloday ilacı uykusuzluk yapar mı, yoksa uyutur mu?
Deloday, bazı kullanıcılarda uyku hali yapabilir. Bu nedenle ilacı kullanırken dikkatli olunmalı ve araç kullanımı gibi aktivitelerden kaçınılmalıdır.
Deloday ilacının alerji tedavisindeki etkinliği nedir?
Deloday, alerjik reaksiyonların belirtilerini hafifletmek için kullanılır. Doktorunuzun önerdiği dozda kullanılması önemlidir.
Deloday ilacına karşı kötü algısı olanlar ne yapmalı?
İlaçlara karşı endişeleriniz varsa, doktorunuzla açıkça konuşun. Deloday'in faydaları ve olası yan etkileri hakkında detaylı bilgi alın.
Deloday ilacını kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
Deloday kullanırken doktorunuzun talimatlarına uyun. Yan etkiler yaşarsanız mutlaka doktorunuza başvurun. Alerji semptomlarınızın takibini yapın.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 368 göst.
23 Eylül 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Burcu Boydak (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
28 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nagisbegusecos (26 puan) tarafından soruldu

1,491,861 soru

24,377,860 cevap

348,463 kullanıcı

...