0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 9aylik doğdu dogali uyku sorunu var uykuya geçişi çok zor çarşafla fln sallıyorum kullanmayı düşünüyorum bilgisi olan yazsın lütfen . 
Bebek Ayı 9ay

4 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Bende burda bekliyim
-Reklam-
0 oy
(1,606 puan) tarafından
Ben kızıma kullanıyorum ama 3,5 yaşında başladım daha erken kullanım için bilgim yok. Memnunum uyku öncesi sakinleştirip uykuya geçişte yardımcı oluyor.
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Canim doktorumuz onermedi. Biraz arastirirsan da zararlarini ogrenirsin beyne baya zarari varmis. 3 yasindan oncede onerilmiyo zaten. Doktorumuz ozel cocuklara zor durumlarda kullanilabileceginden bahsetmisti.
(143 puan) tarafından
Ya doktora sormadım amma benimde içim rahat değil
0 oy
(42 puan) tarafından
Yanlış anlmayın belki bana konuşması kolay diyebilirsiniz. Büyük konuşmak istemiyorum ama yapay olan bi çok şeye karşıyım. Malesef  kullanıyorum. En öncelikle mama mesela. Sütüm yoktu vermek zorunda kaldım. Onun dışında mücadele edebileceğimi düşündüğüm şeyleri vermedim. Mesela diş jeli asla kullanmadım doğal çare aradım. Ateş düşürücü vermiyorum çok şükür çok çok yükselmedi ama yükseldiği zaman doktorumuz bilgisinde doğal yöntemlerle düşürdük. Biliyorum çok zor. Size kötü hissettirmek istemiyorum. Zaten önce siz iyi olun ki ona iyi gelebilin. İyi olacağını düşünüyorsanız verin. Ben vermezdim. Kullanmadım kullananıda duymadım zararını faydasını bilemem.
(143 puan) tarafından
Sizi anliyorum inanın her bevek farklı mesela benim büyük oğlum girip oldu ateşi 39 hatta 40 çıkıyordu bırakın doğal yolu 3 gün hastanede damardan ilaç verdiler yani zorunda oluyoruz bazen . Simide küçük oğlum hiç uyumuyir uyumakta çok zorlanıyor besige koyduğum anda bagirmaktan morariyir carsafta sallaya sallaya uyutuyorum yerine koyuyorum gebe aynı sürekli sallıyorum o kadar caresezim ki şu bile içmeye zor gidiyorum 3 yaşında oğlum var ona zor bkiyirum
(42 puan) tarafından
Tabiki her bebek farklı o yüzden büyük konuşmak istemem dedim. Belirttiğim gibi iyi geleceğini düşünüyorsanız verin karar sizin. Siz iyi sağlıklı hem fiziki hem psikolojik açıdan dinlenmiş olmalısınız ki onları mutlu etmelisiniz. Kolaylıklar diliyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 689 göst.
0 oy
12 cevap 866 göst.
0 oy
9 cevap 701 göst.
19 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayse_Mirac (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,398 göst.
...