0 oy
239 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (153 puan) tarafından

Kizlar oğlum tam bir yaşında kontrole götürdüm çocuk doktoruna hiç kilo almamiş 8 aylık kilosuyla duruyor iki kilosu ve 6 santim boyu eksik çıktı çok küçük hiç gelismemiş dedi hemen diyetisyene yönlendirdi bende uymaya calişicam inşallah diyetisyene gitipte faydasını gören oldumu bide gün içinde ne yetireyim çok iştahida yok bilgisi olan cvplasa çok memnun olurum :'(

Bebek Ayı Bir yasinda

2 Cevaplar

0 oy
(4,106 puan) tarafından
Canim bebeginin dogum kilosu ve boyu, simdi ki kilosu ve boyu nedir ?
(153 puan) tarafından
Canım doğum kilosu 3350 boyu 49 santimdi şimdi 8 kilo 72 santim hiç gelişmemiş ufacık birşey bide erkek çocuğu en az 10 olması lazımdı dedi çok üzülüyorum cok :'(
(4,106 puan) tarafından
Canim bebeklerin 1 yasinda dogum kilolarini 2 ye katlamalari,boylarinin da +25 cm uzamasi normal kabul edilir.
Beslenmesi nasil gun icinde. Kahvaltida tereyagli yumurta ev peynir yedirin. Patatesli peynirli yumurta da yapabilirsiniz.Haftanin 3-5 gunu avakado verin. Denediyseniz icine bal ve ceviz katin.
Hergun muz ve yogurt yedirin. Yemeklerinin icine kemik suyu mutlaka katin. Haftanin 2 gunu kemik sulu yayla corbasi yapin.
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Bizde gittik ama maalesef faydasını göremedim. Tam sizin gibi 1 yaş aşısından sonra gönderdi aynı 4 ay boyunca hiç kilo almamıştı. Hiç yemiyordu o zaman sadece meyve ve emmek arada öğlen aparatif sevdiği şeyler olursa öyle yerdi. Liste verdi diyetisyen 6 öğün yazmış bu kadar öğün hayatta yemez dedim 2 3 yerse şükrederim dedim yemek zorunda ama dedi. Yani zaten 6 öğün yese ne yerse kilo alır biz boşuna gitmiş olduk. Tabi sizin gideceğiniz nasıl bilmiyorum belki faydasını görürsünüz nasıl yedirmeniz gerektiğini falan anlatır. Ama şu kadarını söyleyeyim kafanıza çok takmayın kan değerleri iyiyse bir şekilde geçiyor bu dönem hep aynı şekilde devam etmiyor. Sanırım bizim 15 veya 16 aya kadar iştahsızlığı devam etti sonra bir dönem yedi bir dönem yemedi. Şimdi 23 aylık çok şükür kahvaltı dışında öyle iştahla olmasa da yemeye başladı. Kilomuz yine alt sınırda 10.700 ama en azından herşeye burun kıvırmıyor tadına bakıyor iyi kötü yiyor. Düzelir sizinde inşallah rahat olmaya çalışın o zaman yiyorlar özellikle tamam yeme diye tabağını aldığımda ağlayarak geri istiyor:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
25 Haziran 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sena55 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 231 göst.
...