0 oy
91 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba bilgisi olan yanıt verirse çok sevinirim. 7 aylık bir bebeğim var ek gıda ve anne sütü alıyor ilk ek gıdaya geçtiğimiz zamanlar hiçbir problem yoktu gayet güzel yiyordu dışkısıda normaldi ama eşimin köyüne gidip geldiğimizden bu yana herşey çok değişti orada doğru düzgün verdiğim hiçbir şeyi çoğunlukla yemedi. Dönmemiz yakın ishal başladı geldik doktoruna götürdük sorun yok dedi kaka örneği aldı ondan da nasıl olduysa bişey çıkmadı ishal için toz bir karışım verdi ama durum pekte değişmedi hala günde 4 5 defa altına yapıyor. Bunun haricinde ne yedirsem dışkısıda ağzından girdiği gibi çıkıyor. İlk ek gıdaya başladığımda sadece havuçta vardı bu durum ama şuan her şeyde var pirinç elma armut kabak aklınıza ne gelirse yedirdiğim herşey bozulmadan sarı sulu bir kaka ile çıkıyor. Çok endişeliyim sizce neden böyle oldu başına gelen var mı? 
Bebek Ayı 7

1 cevap

0 oy
(91 puan) tarafından

Hava değişimi olmuştur belki. Ben kendimden örnek vereyim :D yatılı bir misafirliğe gidince kabız olurum eve gelince de ishal başlar. Yer yadirgamak gibi birşey herhalde. Benim oğlum 10 aylık onda bile oluyor. Bir yere gidince kabız oluyor. kakasını 3-4 gün yapmadigi oluyor yani. Ben o zamanlar da odada sadece ikimiz olacak şekilde bekleyip oyalayip yapıyor. Başkalarının yanına gidince unutuyor mu cekiniyor mu anlamadım. :D eve gelince de hemen ishal olur. Doktor da endişe etmeyin dediyse içiniz rahat olsun. 

(11 puan) tarafından
Bende ilk öyle düşündüm de insan ister istemez bir endişe ediyor döneli 10 gün oldu dönmeden 3 4 gün öncesinde ishali başlamıştı şuan ilk zamanlardaki kadar olmasa da hala var. İnşallah geçer. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 göst.
9 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Beyzanurcc (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
29 Ocak 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Esra_Esra (582 puan) tarafından soruldu
...