0 oy
94 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (40 puan) tarafından

Merhabalar bebeğim bugün 1 aylık oldu ve ilk defa aşırı kustu, emzirdikten sonra gazını çıkartmak kucağıma aldım  fışkırarak kustu çok korktum.  Fotoğraf ekliyorum midesi bulanan bakmasın..

image

Bebek Ayı 1 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(971 puan) tarafından
İlk defa kustuysa panik yapma canim. Eğer çok tekrarlarsa bı doktora gösterirsin. Sütü fazla gelmiş olabilir. Daha çok küçük havalar çok sıcak biraz ceyranda falan kaldıysa yada uyurken terleyip teri soğuk bı şekilde kuruduysa usutmus onun için de kusmus olabilir. Allah şifa versin. Tekrar tekrar devam ederse  bı hekime görün mutlaka. Fışkırarak kusma çok normal değil çünkü. 
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benim kızımda boyle başladı sonra mide bulantisi ogurmeleri artti doktora götürdüm idrar kültüründe bakteri uredigini idrarında enfeksiyon oldugunu ve buna bagli olarak kusma ve bulanti yaptığını söyledi hemen egitim arastirma hastanesine sevk etti 2 aydan küçük bebeklere antibiyotik agizdan verilmiyormus o yüzden hastaneye yatisimiz yapildi ve bir hafta sabah oglen aksam damar yolundan antibiyotik tedavisi aldık çok şükür gecti ama sonrasinda vucudunda en ufak bi enfeksiyon oldugu zaman usutmeye bagli bile olsa hemen kusuyor sürekli fışkırarak ve miktar olarak cok fazla ihmal etmeyin sizde mutlaka kan idrat kontrol ettirin heleki bulantı varsa hic ihmal etmeyin suan ilk defaysa bitaz gozlemleyin tekrar tekrar o sekilde olursa gosterin derim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 411 göst.
24 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Szn2626 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
7 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meryems (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 353 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
14 Eylül 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minik prenses (68 puan) tarafından soruldu
...