0 oy
143 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 6.5 aylik günlük iki uyku yapmaya başladı  şu aralar üçüncü uykuya zorlarsam geçiyor sizce günlük iki uykuya geçiş için 6 ay erken mi siz bebeklerinizi kacinci ayda iki uykuya gecirdiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Benim bebeğim de 6bucuk aylık bazen iki bazen 3yapiyor onun canı nasıl isterse . Uykusu oluyor mizirdaniyor ama direniyor da biraz zorluyorum bende bazen öyle olduğunda 
(17 puan) tarafından
İki uyku yaptığında gece uykusuna ne zaman geciyorsunuz
(265 puan) tarafından
Bacım hiç belli olmuyor ki şehzade nasıl keyfi yeterse :D dün gece 11bucukta uyudu bıraktım 5dk sonra kalktı gece 1 de uyudu bugün 2. Uykusunda ki bu ilk dafa oluyor:D 4,5 da uyudu 6,5 da uyanip meme istedi 1 saate yakında öyle uyudu uyandı dışarıya çıkardım biraz yordum 10bucukta tekrar uyudu ki yolda gelirken uyumasin diye direttim . Yarın ne olacağını hiç bilemiyorum mesela :D
(17 puan) tarafından
Sağlıkla buyusunler de  etrafımda çok düzenli uyuyan bebisler görünce galiba stres yaptım teşekkür ederim yalnız olmadığımı gösterdiğiniz için :)
-Reklam-
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Şuan 8 aylık bazen iki bazen 3 yapıyor. 6.ayda 4 uyku  yapıyordu bazende 3. Patron onlar, nasıl isterse öyle uyutun 
(17 puan) tarafından
Ahh ne güzel maşallah. Gece uykuya dalarken huzursuz olmasa hiç sıkıntı yok uyumadigi gibi huzursuzluk da çok yapıyor belki o yüzden stres yaptım bende :)

İlgili bir soru bulunamadı

...