0 oy
96 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (27 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtik Bebegime bir hafta kahvaltı da yumurta verdim hiç bir sıkıntı yok tu 4 gun önce yumurta yedi ve aşırı kustu hatta uykusunda ağzından burnundan fışkırttı boğuluyor du Allah korusun görmeseydim hemen doktora götürdük röntgen çektiler gaz var dedi lavman verdi onu yapınca rahatladı bugün tekrar verdim ve yine ayni oldu acaba alerji sadece kusmayla olur mu baska belirtilri de olması lazım mi neden kusuyor yumurta yiyince o zaman bilen başına gelen varmi anneler 
Bebek Ayı 6

1 cevap

0 oy
(848 puan) tarafından
Alerji değilde ağır geliyor olabilir benim bebeğim alerjik ek gida da sadece 3 kez yumurta denedim yedikten 1 saat sonra aynı dediğiniz gibi kusmaya başlıyor bütün gunde kusma devam ediyordu bize doktorumuz alerjisi yok ama ağır geliyor midesi buna hazır değil demekki yumurtayı sindiremiyor 9 aya kadar bekle verme dedi 
(4,134 puan) tarafından
Benim bebegimde coklu besin alerjisi var. 33 aylik suan cogu besin gecti ama kusma da bi alerji belirtisidir. Suan bazi besinleri verince ya asiri oksurur ya da kusar.
(848 puan) tarafından
Bilemiyorum bizimde çoklu besin alerjisi var ama alerji doktorumuz bu alerjik bir durum değil dedi benim bebeğime
(4,134 puan) tarafından
Alerji belirtisidir. Bazi besinler oksurtur ,ishal yapar,kusturur,pisik yapar,egzama olur. Kaka da kan olur. Hepsini de yasadik yani.
Eskiler de genelde agir geldi der ama oyle degil iste. Ben ilk tahin denedigimde 2 hafta ishal olmustu. Suan cilek ve kivi yiyince kusar kusmazsa da ishal olacaktir. Yani aslinda vucudun savunma sistemi kendisine zararli gelen seyi vucuttan bi sekilde atmaya calisiyo.
(27 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim inşallah öyledir alerji değildir bizimde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 277 göst.
0 oy
1 cevap 249 göst.
10 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Defne Linaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
28 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Handanmyy (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
...