0 oy
430 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (45 puan) tarafından
Merhaba küçük tuvaletini temizlemeyi yapabiliyor ama büyük tuvaletini temizleyemiyior. Islak mendille temizlenmesini öğretmeye çalışıyorum şu an pek başarılı olamadım. Yasi küçük biliyorum 4 yaşında. Ama okula vermeyi düşünüyorum. Günde 3 kez büyük tuvaletini yapan bir çocuk.  Okulda da aynı durum olursa bu çocuk kendini nasıl temizleyecek.  Deneyimlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. 

5 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından

 Bende burda bekliyim :blink:Benim de aklıma olan bir soru :angel: bir ay sonra ana okuluna basliycak ama hala popoyu ben siliyorum hiç bilgim de yok nasil olucak .

-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Kendi denemesi ne izin verdim ilk basta yapamadi zamanla öğrendi.once suyla yıkıyor klozette sonra eline pecete verip silmesine izin verdim. Basta cok pecete harcadi pis diye atti ogrendikten sonra az pecete kulalnmasini ogrettim.4 yas 4 aylikken bende okula gonderdim ogretmenlerinden hiç şikayet almadım. Kayit yaparken ozellikle sordular tuvaletini kendi yapabiliyor mu diye sonra kayıt yaptık. Kısa zamanda öğrenmiyor.insalalh sizin covugunuz da ogrenir rahatlikla verirsiniz sizde okula. 
0 oy
(76 puan) tarafından
3 yaşında kreşe başladı oğlum öğretmenleri ilgilendi hep tuvaletiyle 1.sinifa giderken öğreniriz inşallah küçük diye bende öğretmedim henüz 
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşında başladı kreşe. Küçük tuvaletini hep kendi temizliyor. 5 yaşına girecek büyük ben temizliyorum. Kreşte sadece 3-5 defa yaptı onu da silmisti  peceteyle eve gelince yıkadım. Zaten her gün gelince yıkayıp temiz giydiriyorum.
0 oy
(151 puan) tarafından
Valla benim ki 6 buçuk yaşında hala ben temizliyorum büyük tuvaletini dışarda büyüğü gelmez yapmaz da zaten ama artık öğrenmesi lazım biliyorum diretsem öğrenir yapar ama işine gelmiyo ilk cocuklar neden böyle
(151 puan) tarafından
Bu arada 3 buçuk yaşından beri anaokuluna gidiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
24 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Damlanvrzzz (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 645 göst.
15 Şubat 2024 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Svgylc (10 puan) tarafından soruldu
...