0 oy
216 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oglum 6 günlük göbek bağı henüz düşmedi göbeğin ici biraz sarımsı hatta zıbına da hafif bulaşmış. Göbek biraz şiş ve kizarik bu normal mi acaba? Bir de alkollü spreyi günde kaç kez sürüyorsunuz? Bana eczacı 1 kez demisti reçeteyi de koymamış poşete.( fotoğrafı kaç kez tekrar tekrar koydum cikmadi)
Bebek Ayı 0

3 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Benimde öyleydi çocuk polikliniğine götür krem yazıyorlar onu kullan gazlı bezle kapat bı iki güne hem iltihabı gider hemde düşer inşallah.bizimki iltihabı yüzünden 8. Günde düştü.
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
İltihap başlangıcı olmuş gibi görünüyor. Fucidin diye bir krem var doktorlar onu veriyor, sürünce iyileşiyor. Hemen gidip bebeği gösterin , sağlık ocağı bile bakar ve gereken kremi yazar. Alkollü spreyi ilk defa duyuyorum. Biz öyle bir şey kullanmadık, kullananı da duymadım. Göbek iltihap kaparsa bebeğin bağışıklığını düşürür, bebek hasta olabilir. Endişelenmeyin, ama doktora gidin lütfen 
(25 puan) tarafından
hafta sonu olunca çocuk doktoru yok pazartesi sabah hastaneye ya da sağlık ocagina götürsem olur mu ki kanama falan yok sadece göbek içinde sarılık etrafinda da kızarıklık var. % 70 etil alkollü solüsyon verdi doktor. Günde en az bir kez bununla göbeğe bakım yapın dedi.
0 oy
(295 puan) tarafından
Ben alkollü sprey kullanmadım ama kızımın göbeği de akıyordu iltihaplı kanlı olarak zıbınına bulaşırdı hep doktoru antibiyotik krem yazdı onu sürünce akma durdu ama göbeği düştüğünde 20 günlüktü kızım doktoru normal demişti göbek düştükten sonra verdiği antibiyotik kremi 3 gün daha sürdürdü doktoru sonra ne akma ne başka bi sorun yaşamadık bi doktoruna gösterin isterseniz o karar versin durumuna 
(25 puan) tarafından
Kanama yok ama göbek içi sarı ve göbek hafif şiş kizarik. Doktora götüreyim pazartesi sabah.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 549 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
29 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 20 yaşında bir anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 492 göst.
30 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Seda karaca (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 642 göst.
...