0 oy
208 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (230 puan) tarafından
30 aylık oğlum var kreş, gündüz bakımevi bakıyorum birkaç gün oldu. Bir yaşta yollayan hanımlar nasıl bir seçim yapmalıyız  önerileriniz ne hangi kriterlere bakmalıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(433 puan) tarafından
Kreş temiz mi programı nasıl ne eğitimi veriyorlar oyun alanları nasıl sınıfta oturup kalmasın bahçesi geniş olsun mesela ben oğlumu gönderiyorum bunlara dikkat ettim
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Merhaba ben 25 aylikken calistigim icin gonderdim. 

Kurumsal bi kuruma gonderdim. Uyku ve yemek saatleri de benim icin onemliydi. Benim cocugum ilk baslarda cok kendi kendine doyurucu yemezdi. Yemedigi yerde ogretmenleri zorlamadan destek oldu. Ayrica ogretmen deneyimi onemli. Yeni mezun 1-2 yillik ogretmenler daha acemi oluyolar. Ogretmen mutlumu,calisma sartlari,maasi onemli. Bu yas grubunda 2 ogretmen olmali. Mahremiyete dikkat ediliyo mu. 

Okulun bahcesi var mi surekli icerde olmasini istemezdim. Bizim okulumuzun cok guzel mandalina bahceleri icinde buyuk bahcesi ve parki var. 

Acikcasi biseyler ogrenmesi benim icin 2.planda. Guvende olsun ve mutlu olsun simdilik benim icin bunlar onemli. Zaten yasitlariyla bir arada sosyallesi ve biseyler ogreniyo.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
14 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Annemeve (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
...