0 oy
102 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 2 yaşındaki oğlum var doğduğundan beri salyası çok akıyor üstü hep ıslanıyor günde beşten fazla üst değiştiriyorum ve bundan çok yoruldum gerçekten önlük takmakta istemiyor asla ne yapmam lazım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(10,036 puan) tarafından
Zamanla geçiyor canım çocuktan çocuğa değişiyor benim ilk çocuk 4 yaşa kadar aktı tüm resimleri salyalı. Salya olmayan resimleri de ben çekmeden önce kesin silmişimdir. Ama ikinci çocuk 3 yaşında diyebilirim ki bir kere önlük takmadım öyle salyası yok. 

Tabi bir çocuk doktoruna götürün bağırsak kurdu vs olma durumunda da salya oluyor ben baktırmıştım. Yada burnunda et falan varsa o zamanda oluyor 
(38 puan) tarafından
götürdüm doktora normal dedi
(10,036 puan) tarafından
O zaman dediğim gibi zamanla geçer sabır. Sinir bozucu biraz ama.. Kaynım vardı onun ilkokulda bile akardı. Çocuğun yakınımda olmasını istemezdim ya güldüğü zaman ağzından foş diye salya akardı. Büyük konuştuysam demek benim ilk çocukta öyle oldu :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...