0 oy
102 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (62 puan) tarafından
Normal birşey mi bu. Bağırsak düzenleyici kullanıyorduk daha beter etti diye bıraktık biogagigayi . Şimdi maflor önerdi doktorumuz ona başladık ama 3-4 günde bir kaka yapmasi normal mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Anne sütü ile besleniyor ise siz bol bol su kaysılı meyvesuyu tüketin mama ile besleniyor ise sma confort vb. Kullana bilirsiniz 
(136 puan) tarafından
Kayısı çok gaz yapar.
(62 puan) tarafından
Kayısı suyu sezeyyab oldugum için çok verdiler ama hem ben hem bebek mahvolduk .
Sütüm de çok azaldı süt yapici şeyler yiyorum ama artık yapısal diye düşünmeye basladim. Sağlıklı olsun da mama yesin yapicak birşey yok.
Dediğiniz gibi ilk önce ama optipro kullanıyordum gaz sorunu daha çok yapinca comforta geçtik memnunuz şuan da
(102 puan) tarafından
Aslında kişiden kişiye değişiyor bazı bünyeler de yapmıyor ama kaysı yapıyor ise incir de deneyebilirsiniz
(102 puan) tarafından
Devam ederse aptamil conformil yada evolianın var onuda deneyebilirsiniz hipp de işe yarıyor
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Normal aslında 
0 oy
(136 puan) tarafından
Normal canım. Bebekler sıvı ile besleniyorlar çünkü. Çiş yoluyla atıyorlar. 10 güne kadar kaka yapmamaları normal. Endişelenme. Doymuyor mu acaba diye düşünme kakadan dolayı. Çişli bez sayısını takip et yeterli. Günde 5 kez çişli bez değiştiriyorsan duyuyordur. Aylık kontrolünde kilosuna göre sana bilgi verirler zaten. Kaka önemli bişey değil. Bağırsak düzenleyici bize de verdiler hiç kullanmadım gereksiz. Önceden bağırsak düzenleyici mi varmış. Ne gerek var ilaca diye düşünüyorum açıkcası. Doktorlar en ufak bişeyde hemen ilaca yönlendiriyor. Hele o biogagiga mıdır nedir bebek 3 haftasını doldurduktan sonra sıkıntısı olsa da olmasa da veriyorlar.
(62 puan) tarafından
Kolik bir bebek kızım gaz sorunu yüzünden her yolu dener oldum . Acı çeker gibi ağlamasın diye herşeyi deniyorum. Uykusuz kaldığım ve stres yaptığım için sütüm kesildi kesilecek çok az geliyor . En basindsn beri süt ve mama olarak ilerliyoruz. 2. Ay kontrolüne gittiğimizde 1 kilo almıştı. 5250 kilosu .
3. Ay kontrolüne gidicez bakalım kaç olmuş 1 ayda ne kadar almış gorcez artık

İlgili sorular

...