0 oy
157 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 5 günlük sütüm çoğalsın diye hem sağdım buzluğa attım hemde emziriyorum. Ama daha küçük diye ne boşaltılıyor memeyi nede cok emiyor sağmadığım zaman akşam taş gibi ağrı başlıyor.sütüm çoğaldı ama buzdolabınada ne kadar daha biriktiricem böyle ben sadece emsin istiyorum meme uçlarım mahvoldu . Sütümü sagmasam mastit olurmuyum yada sağmazwam sûtüm azalırmı biraz fazlasıda sıkıntı azıda>⁠.⁠<:⁠-⁠[
Bebek Ayı 5 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(421 puan) tarafından
Bebeğiniz henüz çok küçük, kendisi gibi midesi de minnacık, zamanla büyüyecek annesi, bol bol emzir, uyuyorsa uyandır gerekirse saat başı emzir, sarılık olmasın, göğüslerin şuan taş gibi ama aradan biraz zaman geçince emin ol bebeginin ihtiyacı kadar süt salgılanacak, sağım yap, buzlukta sütler 3 aya kadar muhafaza edilebiliyor, sağ ve tarih yaz üzerine, bu günler geçecek ve göğsün yumuşayacak, sağım yapmazsan mastit olursun süt kanalların tıkanır tabikide, sağlıkla büyüsün bebişin:)
(7 puan) tarafından
Devam o zaman başka çaresi yoksa eğer tesekkür ederim çok tatlısın:⁠-⁠)
(421 puan) tarafından
Rica ederim ne demek, sağlıkla büyüsün bebişiniz:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 499 göst.
25 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sultan cinar (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
0 oy
3 cevap 355 göst.
19 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sare akbaba (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
...