0 oy
111 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar diş çıkarma evresinde yatarak emzirdim hep bebeğimi. Şimdi gece uyurken sürekli memede durmak istiyor sürekli emmek istiyor . Emmese bile meme ağızda uyuyor. Vermezsem çıldırıyor ne yapacağımı bilmiyorum. 6 buçuk aylık. 


Bebek Ayı 6.5

4 Cevaplar

0 oy
(151 puan) tarafından
Aynıyız 7 ayına 2 gün var bir aydan fazladır böyle normalde ayakta uyur ama gece meme vermemek için ayağa koyuyorum nasıl ağlıyor bende mecbur emzirerek uyutuyorum ama çok alıştı hep yanımda uyuyo uyuması bişey değil de şimdilik yatak korumaligi var ama az büyüyünce kalkacak ve düşer diye korkuyorum benimde biran önce bitirmem lazım bu işi ama nasıl fikri olan yazsın lütfen 
-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından
Bizde öyleyiz bende çözüm üretmeye çalışıyorum ama yok. Emzik kullanıyordu onu bıraktı sallanmaya hayatta sevmiyor . 16 aylik olacak dislerimiz mahvetti 2 dış kaldı çıkmadık arka arkaya sürekli duş çıkardı. Kesmek de istemiyorum ama sabaha kadar beni yalancı emzik niyetine kullanıyor. 
(1 puan) tarafından
Aynısı ya acaba çözüm ne. Acıktıkça uyansa da versem hç sorun etmeyeceğim ama sabaha kadar emzik
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Derdi olmasa o memeyi agzinda tutmaz. Bence sorunu anlamaya calisin. Belki sadece yaninizda kalmak istiyodur. Bebekler ihtiyaci olmasa aliskanlik(!) olarak meme istemez. Iki cocugumu da memede uyuttum. 
(1 puan) tarafından
Memede uyuyor diye şikayetçi değilim ki . Mesela gece 12 den sabah 7 e kadar meme ağzında dursun istiyor. Sizce böyle devam etmek mümkün mü??
(2,926 puan) tarafından
Mumkun degil ama problemi anlayip cozmeden bu durum duzelmez. Sadece aglama krizi ve uykusuzluk olur.
(1 puan) tarafından
Ben alışkanlık olarak değerlendiriyorum. Çünkü gündüzleri çok mutlu normal. Ama geceleri öyle alıştığı için uykuya dalmak ve devaö ettirmek için memeye alışmış ve istiyor
(2,926 puan) tarafından
Susamis, acikmis, acisi var, uyku duzensizligi, kaygisi vs hersey olabilir. Tek biseye odaklanmamanizi onebilirim. Tabi siz gorerek degerlendiriyosunuz ben tecrubemi paylasiyorum sadece.
0 oy
(501 puan) tarafından
Hah aramıza hoşgeldiniz bende diş çıkarma evresinde aynı hatayı yaptım ellerime sağlık ikimizin de  uykusu bölük pörçük 
(1 puan) tarafından
Şimdi bir ay evde yokum. Sonrasında babasıyla uyutup uzaklaştırmaya çalışıcam. Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum. Geceleri gözü kapalı ağzını açıp ağlıyor sağa sola dönüyor  meme arıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
3 cevap 283 göst.
6 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Damla90 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
16 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Meleğininannesi (252 puan) tarafından soruldu
...