0 oy
115 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim yeni 3 aylık oldu ama bir aydır ağzından tükürük geliyor bu ara daha çok salyalanmaya başladı hiç ağzından eksik olmuyo eli habire ağzında normal aglamasindan daha şiddetli ağlamaları başladı ağzının içine bakıyorum dişlerin yeri belirgin olarak beyaz beyaz gözüküyor yani anlamadım dişimi cikicak bunlar diş sancısımı ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisiniz? 

2 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Bu aylarda normal bunlar hemen hemen her bebekte oliyor dis kabardiktan aylar sonra cikiyor canim benim oglum da boyleydi 6. Ayinda cikardi ama dis gibi diyorsan granuller jeller var onu surebilirsin pek önerilmiyor ama. Eline  yesil sogan salatalık dis kasiyici flj verirsen onlar onu bi nebze rahatlatir ayrica atak haftalarina bak atak zamani da olabilir:)
(71 puan) tarafından
3 aylık bebek için önerileriniz normla mi
(23 puan) tarafından
2 3 aylik bebekte  yutma eylemi iyi olmadığından yeni öğrendiğnden tükürük salya olarak akar bu her cocukta olur . Ayrica jelleri granulleri bebek kac aylik olursa olsn kullanma dedi benim doktorum.elind3 bisey tutabiliyorsa soganin fln bi zarari olacagini düşünmüyorum :) doktorlar da bunu oneriyor
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Benim kızım 4 aylık oldu 2.5 aylıkken başladı hâlâ devam ediyor sanırım her bebekte aynı oluyor.
(3 puan) tarafından
Peki yaptığınız birşey var mı
(39 puan) tarafından
Hiç bir şey yapmıyorum birileri diş tozu ve ya jeli falan dedi hiç birini yapmadım daha çok erken eğer diş ağrısı olsa ağlar sızlar ateşlenir durmaz yerinde evet dişleri yerine yerleşiyor olabilir, ama sadece ellerini sürekli pamukla siliyorum çünkü emdiği için sürekli parmak araları hem tozlanıyor hem saç falan yapışıyor sende sürekli bebeğinin ellerini temizle sonra istediği gibi emsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 208 göst.
0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
11 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde gamze00klc (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
6 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nur eda (26 puan) tarafından soruldu
...