+1 oy
381 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından kapalı
Çoğunlukla kendimi birilerinin mutluluğunu izlemek için gelmişde  kime gidsem fazlalıkmışım gibi hissediyorum Sizede oluyormu böyle?
notu ile kapatıldı: Sol üst menüden konu dışı soru cevap kısmında sorabilirsiniz.

7 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Biride ben olmak uzere evet herseye kosmaktan 12 aylık bebek iki diğer çocuk koca ev yoldan geçen insanları gorünce evde hiçmi bişeyler yapmiyorlar yada b3n fazlamı yapiyorum diyorum ama ne yetebiliyotum nede yetisebiliyorum gordüğüm herkese imrenir oldum...
(58 puan) tarafından
Bu 12 aylık diğeri 1 aylık bebebklerim var
-Reklam-
+1 oy
(78 puan) tarafından
Maalesef bende şuan tam olarak öyleyim. Sanki bütün dertler benim üstümde insanların hiç derdi yokmuş gibi. 
+1 oy
(27 puan) tarafından
İşte bunlar hep yorgun anne olmaktan.. çoğu zaman böyle hissetsek de bebeklerimiz için yaşamaya devam..kimse için olmasa bile onlar için onemliyiz. 
+1 oy
(230 puan) tarafından
Çünkü zaman sunma zamanı... Mutluluk, sevgi, aşk, yeme, içme, vs herşeyi sunuyoruz sosyal medyada... Hızlı tüketiyoruz böylece duyguları. Onlarda var sizde yok psikolojisini aşılamak amaç. Bazenn onların hayatını izlemek anlık huzur veriyo sonra onun yoksunluğunu yaşıyoruz. Onların amacı bu böylece sen daha mutlu olmak içinn daha çok izliyorsun.. Yavaş yavaş bu duruma geliyorsun. Sizi iyi hissetirmiyorsa uzak durun hicret edin o ortamdan. Kendinize dönün siz sadece siz önemli siniz. Kendinize değer verdikçe iyi, mutlu, ve içinde hissediyorsunuz hayatın. 
0 oy
(729 puan) tarafından
bazen oluyor canım maalesef 
0 oy
(107 puan) tarafından
Oluyor malesef bazen 
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Açıkcası hiç böyle hissetmedim 37 yaşındayım. Anneniz,babanız aileniz hayattalar mı? Annenize gidin böyle gissettiginiz zamanlar. Annenin, babanın yanında böyle hissetmezsiniz diye düşünüyorum. Muhtemelen şuan en yakınlarınız tarafından anlaşılmadığınızı düşündügünüz için böyle hissediyor olabilirsiniz. 
(58 puan) tarafından
Hayattalar ama ordada ole hissdiyorum bu hayatta hep  fazlalık gibi hissederim 30 yildir
(1,568 puan) tarafından
O zaman aileden kaynaklı yaşadığınız bazı eksiklikler ya da yanlışlıklar var. Bunları bulmanız ve varsa tedaviye ihtiyacınız terapi görmeniz gerekir. Çünkü bir insanın sürekli fazlalıkmış gibi hissetmesi normal bir durum değil. Ve böyle hissettiğiniz için üzgünüm. Fazlalık falan değilsiniz! Bu hayata hepimizin bir geliş amacı var. Hepimiz olunca güzel. En başında evladınıza annesiniz. Onun için herşeysiniz.
...