0 oy
413 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (548 puan) tarafından
Kızım 4.5 aylık. 1 haftadır sırtüstü dururken ayaklarıyla kendini geri doğru itiyo o şekilde sırtüstü ilerlemeye çalışıyor. Ama tabi bunun yaparken de boynu çok fena bükülüyo tam kayamadığı için yani az daha bükülse allah korusun kırılacak gibi. Sürekli gözüm üzerinde. Artık uyandığı anda beşikte de yapıyor bunu ben farkedene kadar başı beşiğe dayanmış daha da ilerlemeye çalıştığını görüyorum. Sinirlerim bozuldu artık boynu kırılılacak diye tek başıma bakıyorum gurbetteyim bir de. Çocuğu böyle yapan var mı geçici bişey mi acaba dişten dolayı mı yapıyor napıyor fikirlerinizi bekliyorum.

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim boynu oyle hemen kirilmaz merak etme. Benim kizim da yapıyordu. O sekilde hareket etmek daha kolay cunku. Ustelik bnm kizim bir keresinde alti kakaliyken oyle gitmeye baslamis ben kiyafet almaya gitmisken. Az daha her yer kaka oluyordu :))  gidebildigi yere kadar gider, kafasi besige gelince itmez kendini endiselenme. Yakinda donmeye baslar. Bu sefer de uyurken bile doner durur. Kesfettikleri her hareketi sürekli yapma ic gudusundeler :)
(548 puan) tarafından
Dönüyo çoktan yüzüstü oluyo mızmızlanmaya başlıyo bu sefer :) boynundan çoı korkuyorum ben evhamlı biri değilim rahatım aslında ama boynu bildiğin altta kalıyo stres sahibi oldum sayesinde  :D ne zaman bırakacak bunu yoksa sizin kızınız hala yapıyo mu :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninki hızlı çıkmış.erken emekler. Benim oğlan 9aylık öyle yapa yapa odanın öbür uçuna gidiyor. 
(548 puan) tarafından
Yüzüstü koyuyorum o şekilde dursun diye 2 dakika bile durmuyo ben de emeklemez diye düşünüyorum ama bilmiyorum :D aa sizinki de yapıyor demek kafasına bişey olmaz dimi
tarafından
Koltuk altına sıkıştırdı dün. Boynuna olmazda. Biyere sokmasa iyi.
0 oy
(375 puan) tarafından
Ne guzel iste yataginin basucuna yastik koyun basini carpmasn diye bn kizimda 4 buck aylik anca basini kaldirsn ayaklariyla tepinsin daha donmeye baslamadi bile.
(548 puan) tarafından
Yakında başlar sizinki de dönmeye :) benim sıkıntım şöyle anlatıym, kafası altta kalıyo o şekilde yaparken çıt diye kırılacak sanıyorum birden atıyo kendini o şekilde yoksa hareket etsin sıkıntı değil.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 242 göst.
18 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde -susuu- (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
22 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde nesrinlabe (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
21 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde hayal14 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 384 göst.
...