0 oy
105 göst.
önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (37 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar ben gecenlerde kres için yazmıstım bebeğimi bi cock gelişim doktoruna götürdüm aslında otizimlimi diye götürmüştük ama öle bişyi olmadıhgını söledi ve duyu bütünlemede sıkıntı cektiğini ve dikkat dagınıklıgı oldugunu söledi  özel okul ve duygu butunleme için egitim alaması gerektiğini söledi hiç böle bişy yaşayan oldumu diye sormak istedim nasıl bi eğitim aldıgıyla alakalı bilgisi olan varmı diye sormak istedim 
Bebek Ayı 21

2 Cevaplar

0 oy
önce (5 puan) tarafından
Merhabalar ben özel eğitim öğretmeniyim özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinden evinize yakın ve iyi olanları araştırıp değerlendirmeye götürebilirsiniz. Bebeğiniz daha küçük rapor çıkarmadan özel seanslar aldırabilirsiniz gerçekten çok faydası oluyor erken aylarda eğitim aldıktan sonra yaşıtlarıyla normal şekilde okula başlayan çok öğrencim oldu. 
önce (9,207 puan) tarafından
Ben bir şeyi merak ettim, neden rapor çıkarmasın?
önce (5 puan) tarafından
Genelde aileler küçük yaşta çıkartmak istemiyor o yüzden söyledim bir de raporda duyu bütünleme desteği olmuyor genelde duyu bütünleme yine ücretli oluyor, bireysel, dil ve grup eğitimine ihtiyacı yoksa duyu bütünleme için rapor çıkarmasına gerek olmaz. Ama rehabilitasyon merkezinde değerlendirirler bireysel destek alması da iyi olur derlerse rapor çıkarmak daha iyi olur çünkü ücreti devlet karşılar uzun süre eğitim alır rapor yenileyerek.
önce (9,207 puan) tarafından
Anladım, haklısınız, bizim raporda ergoterapi olmasına rağmen gittiğimiz kurumda ergoterapi ücretliydi. Onu ücretsiz programa dahil etmemişlerdi.
-Reklam-
0 oy
önce (5 puan) tarafından
Neden otizmde şüphelendiniz kaç aylık
önce (37 puan) tarafından
21 aylık olucak bu ay teker ceviriyordu dugme basıyordu ve en önmlisi konusamıyo du normalde bu aylık bebekler anne gel baba git demeliymiş oyuzden bi doktora götürelm dedk belki gec kpnusan bi bebektir diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 323 göst.
0 oy
0 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 189 göst.
10 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde bir anne bir bebek (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 155 göst.
21 Eylül 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Slnsrc (84 puan) tarafından soruldu
...