0 oy
246 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Blendr meyve sıkacağı dikis maknesi banyo fıskiyesi tras makinesi epilasyon aleti çalıştırıyorum yanında  korkuyor söz de böyle miydi düzelir mi  bı de bu ara he şeye ağlıyor istediği olmayınca ağlıyor yapıyoruz mesela sebze değil meyve yemek istiyor meyve bitiyor ağlıyor kucağıma alıyorum bırakınca ağlıyor herşeye ağlıyor  yani korku ve ağlama sikintsi var bu ara zaten yüksek sesle konuşan bı aile değiliz yüksek ses olunca da korkuyor TV de bile biri bagirsa korkuyor

2 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından
Oğlum da 9 aylık o da blendr sesine ağlıyor. Diğerlerine ağlamadı hiç. İsteklerini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Ama ağlayarak istediğini yaptırmayı huy edinmemesi için ben ağladığı zaman istediği şeyi yapmak yerine dikkatini hemen başka şeye çekiyorum. Kısa bir süre sonra susuyor. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Ben yaninda bir sey calistirmadan once kendim o aletin sesini cikariyorum. Bak annecim blenderla bıııııızzzzz bııııızzz yapicaz falan gibi. Ya da bir ses duyup irkildiginde hemen o sese gidip ne oldugunu gosterip anlatiyorum. Mesela camasir makinesinden ses geldi diyelim, makinenin yanina gidip gösteriyorum bak annecim ses burdan geliyor, camasir makinesi bizim pis kiyafetlerimizi yikiyor gibi. Bir de ister canlı ister cansiz, bilmedigi her ne olursa o şeye once ben dokunup seviyorum. Benim dokundugumu falan gorunce tavri degisiyor. Siz surekli neyin ne oldugunu gostererek anlatin. Inanin her seyi anliyorlar.

Bu aglama mevzusu ise bizde de var. Bana cok duskun oldu dis ve hastaliktan dolayi. Gordugunu istiyor, uzanip alamayinca agliyor vs ama yapmiyoruz agladi diye. Ya da hasta diye normalde yapmayacagim seyleri yine yapmiyorum. Cunku her seyi hemen aliskanlik haline getirmeye hazirlar. Dikkatini dagitin, farkli seyler verin, sebeklik yapin, sarki türku soyleyin unutturun. Yoksa her seyi aglayarak yaptirmaya calisir mazallah.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
14 cevap 246 göst.
24 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilalllll (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
4 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nilnil23 (230 puan) tarafından soruldu
...