0 oy
142 göst.
önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (277 puan) tarafından

image


Bugün Bebeğimin kakasinda kan gordum. Kabız değil önceki kakası normaldi zorlanmadı sabah kakasını yaptı gazını ciksrti bı sorun yoktu.

Bebeğimin kakası epeydir mukusluydu 1-2 aylıkken gittiğimizde gastroenteroloji uzmanı kan yada vücudunda döküntü olmadığı sürece anlamsız mukus olması dedi. Ve bende bu aralar farklı bişey yemedim sadece kivi yedim farklı olarak. 1.ihtimal besin alerjisi 

Ban gore 2. İhtimalde dün emzik askısni kaşla göz arasında parçalamış parçaları buldum ama başka parça var mıydı emin değilim. Ağzınıin içini heryeri kontrrol ettim sadece bunları buldum acaba parça yutmuş olabilir mi bagirsaklarina zarar verebilir mi bilmiyorum. Bunu düşündüm bide. Onun dışında hiç farklı biseyimiz yok. Hastane acılı bazı tetkikler istedi onları da bırakıyorum bı bakar mısınız ayrıca gaita istedi onun sonucu henüz çıkmadı. Bu şekilde yasayan var mı 

image





image

image


Bebek Ayı 5 buçuk

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,477 puan) tarafından
bu besin alerjisi olabilir. alerjik test yaptır 
önce (277 puan) tarafından
Hangi bölüm yapıyor acaba
önce (4,477 puan) tarafından
çocuk doktoruna götür o seni yönlendirir
önce (277 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (4,164 puan) tarafından
Kanli kaka varsa buyuk ihtimal besin alerjisidir. 

Kivi cok alerjik bi besin. Benim bebegim 3 yasinda hala tepki veriyo kiviye vermedim yani. Kivi alerji yapiyosa findikta yapacaktir. Bi sure tuketmeyin.

En kisa zamanda uzmanlik alani alerji olan bi doktora goturun.
önce (277 puan) tarafından
Götüreceğim ona da. Gastroenteroloji uzmanına görmüştüm ön tanı alerji olabilir dedi ama gaita o zamanlar temiz çıktı. Bebek huzurlu, emiyor, döküntü, kan vs yok. Şuan da öyle sadece bir kez kan geldi gaitada. Doğum yaptığımdan beri kivi yediğimi hatırlamıyorum ama fındık çok yedim onda bı sorun yaşamadım. Her zamanki rutin yediklerim haricinde kivi vardı. Acil doktorundan sonuç bekliyorum yine tabiki alan uzmanına götüreceğim teşekkür ederim.
Peki siz yaşadınız mı bu durumdan
önce (4,164 puan) tarafından
Uzmanlik alani alerji olan ozel klinikte hizmet verem bi doktora goturmenizi oneririm.
Bizde 2 aylikken kaka da kan oldu oncesinde mukus vardi. Coklu besin alerjimiz vardi test yapildi negatif cikti ama cogu besine alerjisi var. Kivi 2 yil ben hic yemedim. 2 yil sonra ben ve bebege verdim 2 yasindan sonra yani. Bu arada cogu kuruyemis gecmisti bi findiga tepki veriyodu. Kiviye de tepki verdi. Caprazlama reaksiyon gosterme ihtimali varmis. Belki sizin de mukuslu kakanin sebebi findik olabilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 561 göst.
18 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melek lavinn (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
5 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ygtkrn0907 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
15 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde feyzacicek (8 puan) tarafından soruldu
...