0 oy
232 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar kızım büyük abdestini de küçük abdestini de hala bezine yapıyor lavaboya ne kadar alıştırmaya çalışsam da hayır hayır yok yok diyor istemiyor lazımlık olduğu halde lazimlikta normal bir şey acaba değiştirsem mi diyorum lazımlığını ama dirayet de gösteriyorum hani ne yapmak lazım bunun içinse bir de onu sizinle tanışmak istedim Bir de lavabosunu yaparken bezene bacaklarını çarpraz yaparak yapmaya çalışıyor Bu yüzden de lavabosunu yapamıyor ve ağlıyor ben de ishal edici bir ilaç var onu verdiğim halde bu sefer de zorlanıyor yapamıyor ağlıyor hüngür hüngür ne yapacağım bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?

2 Cevaplar

0 oy
(9,249 puan) tarafından
Demek ki çocuğunuz tuvalet eğitimine hazır değil. Biraz zaman geçsin, sonra yine denersiniz. Hazır değilse diretmenin manası yok. 
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından

İnanır misiniz benim kızım da öyleydi burda yardım almıştım biri yorum yapmıştı kızımı 10 yada !15 dakikada bir tuvalete götürün ve her çişini yada kakasını yaptığında alkışlayip aferin bak çişini kalanı tuvalte yaptın çak aferin gülücükler havada uçuşurdu kızım kakasını yaptığında korkardı kakasindan bak bük kakati bıraktık şimdi sıra küçük kakada hadi onu da bırakalım korkmana gerek yok falan diyerek sakinleştirmeye çalışırdım çok şükür iki haftada alıştı şimdi gece bile altını bezlemiyorum 26 aylık cisi geldiğinde kalkar anne çişim geliyor der o hanımefendinin dediği kulağıma küpe oldu yoksa bizim de daha tuvalet maceramız bitmezdi:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 155 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.
...