0 oy
90 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (101 puan) tarafından
Kızlar merhaba önümüzdeki ay ek gıdaya basliycaz mama sandalyesi bakıyorum ama karar veremedim oğlum biraz tombiş sağlam uzun ömürlü ne tavsiye edersiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından


image

İlk olarak bununla başladım, oturmasını biraz daha desteklesin belini iyi tutabilsin diye. Çokta sevdi. Şuan 10.5 aylık oldu ve mama sandalyesini yeni sipariş ettim büyüdüğü için bunda artık oturmak istemiyor içinde çıkıyor .d.d sandalye yolda daha bakalım 

(101 puan) tarafından
Evet bunu gördüm bundan da alicam ama biz masada yemek yerken yanımızda oturamaz bununla yerde yedirmek lazım sanırım.  Mama sandalyesi hangi marka aldınız? Prego baktım sanırım en pahalısi ama memnun olmayanlar da var oyuzden değsin en azından istiyorum.
(453 puan) tarafından
Sandalyenin üzerine de konuluyor bu canım ben o şekilde yedirdim. Mama sandalyesi markası inan ki bilmiyorum eşim baktı aldı. Fıyati bin tl bir şey. Pahalı değil ama yorumları baya iyiydi. Markasına bakmak aklıma gelmedi hiç :))
(101 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından

image

ortadaki mor olani aldim toplam 4 cocuk buyuttuk 4.kizim olacak 5 aylik her yere götür her sandalyeye uyumlu mükemmel birsey
(101 puan) tarafından
Maşallah:)) teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 252 göst.
...