0 oy
209 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (5,307 puan) tarafından
7.5 aylik oglum icim ilk defa sut sagmaya basladim, ise baslama hazirligi yapiyorum. En fazla 9-5 arasi evde olmayacagim ve oglen de emzirmeye gelecegim. 9 aylik olup ek gida da alacagindan fazla sagim yapmama gerek yok. Benim merak ettigim sagma isleminin sut miktarina etkisi. Kimisi sagdikca cogalir diyor kimisi de sagarak veriyorum sutum bitmek uzere filan diyor. Tecrubeli anneler sizin sagdikca sutunuz artiyor mu?

1 cevap

0 oy
(613 puan) tarafından
Ben düzen oturtamadım ama düzenli sağmayı başardığımda artmıştı sütüm. Arkadaşım her gün aynı saatlerde sağarak artırmıştı. Göğüs ucu içe dönük olduğu için hep sağımla verdi ve hiç mama kullanmadı. Sağımı gece de yapmayı sürdürmüştü. Bana söylediği aynı saatlerde sağmaya özen gösterince sorun olmadığıydı.
(5,307 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Artirma derdinde degilim ama azalmasin yeter
(613 puan) tarafından
Rica ederim. Dediğim gibi, ben düzenli sağamadım ama sağdığım sürece artmıştı. Lansinoh elektrikli kullanıyorum. Arkadaşım chicco manuel kullanmıştı sanırım ve elektriklidense manuelin daha iyi sağdığını söylemişti aklınızda bulunsun. Oğlu şimdi 4 yaşında, o dönemler hep onun ihtiyacından 100-200 ml daha fazla süt elde ettiğini söylemişti. İnşallah sizin de bol bol sütünüz olur,azalmaktansa artar :)
(5,307 puan) tarafından
Amin cok tesekkur ederim. Ben de lansinoh manuel kullaniyorum.  Tek gogusten 100ml filan cikiyor. Dedigim gibi zaten fazlasina ihtiyacim yok, gunde iki ogun filan alir heralde, geri kalan saatlerde emzirmeye devam ederim.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...