0 oy
113 göst.
önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde (37 puan) tarafından

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Benim iki buçuk yaşında bir oğlum var ve bir hafta 10 gündür her zaman yediği yemekleri yemez oldu. Mesela dün bezelyeli sulu patates yapmıştım yanında pilav ama sadece pilavdan yedi o yemekten yemedi kuru fasulye verdim onu da yemedi yerdi normalde köfte verdim onu da severdi onu da yemedi. Kahvaltıda 2 yumurta yerdi bugün bir yumurta bile yemedi. Bir hafta 10 gündür böyle. İki gündür sütten kesme aşamasındayım dedim belki emdiği için yemiyordu ama sütü kestiğim halde yine aynı. Bir de agresif olmaya başladı her zamankinden biraz fazla. Akşamları 10-11 gibi yatar Sabah 8-9 gibi uyanırdı ama Ramazan geldiğinden beri sabahın altısında kalkıyor uyumuyor. Emzirerek yatırıyordum öğlen ama sütten kestiğim için öğlen uyumuyor da artık. Sabahları erken uyanması ve her zaman yediği yemekleri yememesi beni çok üzüyor düşünüyorum acaba niye böyle oldu diye işin içinden çıkamıyorum. Yemek yemediği zaman ister istemez sesim yükseltebiliyorum sonra o uyuduğunda bu sefer de üzülüyorum. Bana bir akıl verebilir misiniz neden böyle oldu ne yapmam gerekiyor hastaneye götürmeli miyim?


Bebek Ayı 33 aylık

3 Cevaplar

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Postum yukarı çıksın 

-Reklam-
0 oy
önce (37 puan) tarafından

Bilgisi olan var mı????

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Büyüme ataklarından canım ne yazıkki benim oglum 4yasında 2yasındada aynı şeyleri yaşadım 3yaşındada şimdi gine tekrarlıyor ama ben zorlamıyorum yerse yer olayı var yani. Eskiden 2yasından önce o kadar iştahlı idi ki yani hergün bi yumurta bi elma bir muz ekstra yapılan yemekler ne kadar güzel yerdi gün içinde şimdi bunların yarısını yerse şükrederim yani en sevdiği yemeği dahi yemek istemez hatta derim o şekilde yese şimdi kilosu nasıl olurdu diye bide enerjik hayır nerden buluyosun bu enerjiyi:)

Ama düzene giriyor merak etme arada böyle bir tekrar ediyor önemli olan sen zorlama yoksa tiksinir bırak yemek isterse yer yada yediği kadar yedir

önce (37 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın Allah razı olsun inşaAllah tavsiyelerine uyacagim❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 150 göst.
25 Eylül 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gülçinözgür (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
25 Eylül 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gülçinözgür (30 puan) tarafından soruldu

1,436,433 soru

23,620,837 cevap

306,797 kullanıcı

...