0 oy
599 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (261 puan) tarafından
Aslinda doktora gittim,besin alerjisi olabilir dedi,diyetteyim ancak başka doktorlar baska açıdan bakmış olabilir mi diye sormak istedim .Eğer sorun yasadiysaniz hangi teşhis konuldu,nasil ve ne kadar surede geçti?

1 cevap

0 oy
(299 puan) tarafından
Biz antibiyotik kullanıyorduk yeşil olmuştu kakası.  Antibiyotik kullanmıyorsa bebegin üşütmüş olabilir. Ama şu ihtilamde var seni korkutmak istemem benim bebeğim yeşil kaka yapmıştı gaita testi verdik ve amip olduğunu anladık. Ama şöyle de bir durum var bazı doktorlar normal diyorlar. Banada doktorumuz normal demişti. Içim rahat etmedi götürdüm tahlil verdik. Amip olduğunu öğrendik. Ve doktora endişelenmekte ben haklıymışım dedim.  Için rahat etmez ise götür bence tahlil ver dicem de salgın var suandada.  Bekle bakalim düzelmez ise götür bence. 
(261 puan) tarafından
Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim,aslinda hikayen once kakada kan gorulmesiyle başladı hemen evimin yakininda bir hastaneye tahlile görürdüm o tarz vir sey çikmadi çok şükür,alerji olabileceğini soyledi doktor,ben an tahlilinden once sut diyeti yaptim 10 gun sonra rutin kontrolumuz vardi kendi doktor umuza ,bakti,makatinda çatlak var dedi kan ondanmis ama dedi ayni zamanda mukus var ,catlak fazla gazdan olauyirmus sut urunu olabilir,,zaten onlar gaz da yapiyir dedi kesmen lazim hem de deneriz dedi simdi o diyetteyim ama son zamanlarda yesil oldu,bazi kisiler çok anne sütu almasindna olabilir diyor,ön sutu fazla alan bebeklerde gaz oluyormus cunku laktoz fazlaymis,neyse,10 gundur et ve sut urunuu kestim degisiklik yok yine mukuslu ama bebegin genel durumu iyi vucudunda dokuntu yok kilo alımı yerinde, diyet de anca 3 hafta da falan belli oluyor merak ettim baska sebep olabilir mi diye
(299 puan) tarafından
Benim bebegiminde kilosu çok iyiydi.  Yeşil mukusulu kaka 2 gun sürmüştü ve sonra ishale çevirmişti. Yani insallah aksi bir durum yoktur sizin bebeginizde. Ama siz diyince aklıma geldi simdi birisi demişti bana anne sütünü az alan bebeklerde kakası yeşil olabilir diye  biliyorum.  Yani mukuslu olması beni düşündürdü biraz.
(261 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benimkinin kilosu hep cok yüksek hatta doktor anne sutuyle beslenmezse endişeleneceğiz diyor,sadece anne sutu aliyir bebegim,onda sıkınti yok masallah ,ön sütte yani su gibi olan kısımda laktoz gaz yapıcı madde var onu cok alıyorsa gaz bagirsak çeperini aşındiriyormus o da mukus yapiyormuş bakalim 1 ay sonunda diyetle duzelme olacak mi?Vücuttan atilmasi da uzun sürüyor diyet yapilan maddenin cok sıkıcı ben diyetime et ,sut ve kuru yemisi kendi kendim3 ekledim ki bir de onlar icin diyet yapmayayim :)doktor kilodu onemli zayıflarsa ciddi demişti,inş bir şey çıkmaz,çok teşekkur ederim
(299 puan) tarafından
Inşallah canim rica ederim :):)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 531 göst.
0 oy
1 cevap 1,480 göst.
6 Eylül 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gülseren51 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
25 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Esra'nınannesi (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
2 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sdkaozkan (51 puan) tarafından soruldu
...