Kızlar mastit oldum göğsümü sağıyorum duş alıyorum masaj yapıyorum duşta acısı hafifliyor sonra yine oluyor vucüdum çok kırgın halsiz, antibiyotik ve parol kullanıyorum başka sebepten ama geçmedi sizin önerebileceğiniz şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler:)
Bi havluyu çok sıcak suyla ıslat yaksın biraz yani soğuk olmasın onu göğsüne bas sürekli tekrarla bunu iyi geliyor damarları açıyor,çok zor mastit gece kalkıp zangır zangır titriyordum inşallah gecer sizinde tez zamanda.
Lahana yaprağını tek tek ayırıp buzluğa koy canım buz tutsun sonra onları göğüslerine koy çok faydası oluyo onunda ben öyle iyi olmuştum
sık sağım + masaj + sıcak uygulama... biraz zaman alıyor ama bunlarla iyileşiyor
Büyük çocuğunuz varsa o emip tukursun her seferinde garip gelebilir ama kuvvetli cekdigi için rahatlatıyor şimdi topa tutanlar da olsbilir çocuk yoksa eşiniz bile yapsbilir bosalim tam olmayınca ağrıdan durulmuyor
Iki memeyi de esit emzirmelisiniz her zaman. Her emzirme de ikisini de emzirin. Mastit gecene kadar ilk mastit olani sonra diger memeyi emzirin. Gectikten sonra ise emzirmeye son emzirdiigniz ile baslayin.
1,441,590 soru
23,695,165 cevap
311,286 kullanıcı