0 oy
101 göst.
önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (36 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 5 gün sonra 7.ayını dolduracak. Ama ek gıda neredeyse hiç yemiyor. Sabahları yumurta sarısı lor vs. karıştırıp vermeye çalışıyorum hic yemiyor. Sadece yoğurt yiyordu onuda bıraktı. Ağzını kitliyor. Emmeside çok iyi değil. Üzülüyorum açıkçası. Yemediği şeyleri vermeye diretmeli miyim. Ne yapmam gerekiyor. Tecrübeli annelerin tavsiyesine çok ihtiyacım var. 


2 aydır da aylık 250 gram alıyor. Toplamda 8600 gram. Umursadigim kilo değil iştahsizliği ilerler mi. 

Bebek Ayı 7

1 cevap

0 oy
önce (123 puan) tarafından

İnatlaşmak hiç fayda etmiyor bence ama üzülme sakin kalmaya çalış şuanki gibi kalmıycak bana güven diş çıkartma dönemi olabilir zamanla neyi sever hangi saatlerde yemek ister gibi bebeğini daha iyi tanıyacaksın ve rahatlıycaksın merak etme toparlar sağlığı olsun 

önce (75 puan) tarafından
Katılıyorum, diş çıkarma döneminde neredeyse iştah sıfırlanıyor. Diretmemek en iyisi. Oyuncak verin eline, şarkı söyleyin. Kitap seviyorsa kitap açın karşısına. Yine yerde oyun oynarken siz ağzına lokma verin. Az da olsa yese sizin içiniz rahat eder.
önce (36 puan) tarafından
Allah razı olsun canım rahatladım biraz. İştahsız olur gelişemez diye korkuyorum ne bilim.
-Reklam-

İlgili sorular


1,445,983 soru

23,754,971 cevap

315,119 kullanıcı

...