0 oy
41 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (33 puan) tarafından

Bebeğim göğsümün üstünde uyuyor yüzüstü.  çok kusan bir bebek.  Ileriki aylarda sıkıntı olurmu benim için yaşayan varmi bu durumu 

1 cevap

0 oy
önce (2,915 puan) tarafından

2 çocuğumda ilk 3 ay gece gündüz üstümde uyudular hiç sorun yaşamadım :)

önce (33 puan) tarafından
Sonra? Beşiğe alıştılar mi merak ettiğim o aslında. Yüz üstü ne zmn yatmaya başladılar
önce (2,915 puan) tarafından
Kızım 10 günlüktü oğlum 15 günlüktü yüzüstü yattıklarında. Tehlikeli bur pozisyon ama başka türlü uyumazlardı derin uyuduklarında çevirsem bile uyanırlardı. Beşikte yatıracağım zaman da atletimi yataklarına geçiriyordum çarşaf gibi. Bu sayede beşiklerinde de rahat uyudular zorlanmadım.
önce (51 puan) tarafından
Sırt üstü uyumaya ne zaman geçtiler acaba, bi sorun yasadiniz mi?
önce (2,915 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında hala yüzüstü uykuya dalar uykusunda nadir sırtüstü yatar. Oğlum 8 aylık o henüz uykusunda dönmüyor. Ben şükür sorun yaşamadım ama dikkatli olmak lazım tabi ben ıh deseler uyanıyorum. Hamileliklerimde 6-7.aya kadar ben yüzüstü uyuyordum  başka pozisyonda bende uyuyamıyorum bebekken de yüzüstü uyurmuşum hep annem öyle der :)
önce (51 puan) tarafından
8 aylik benim de bebegim 1 ayliktan beri yüz üstü uyuyor ben de cabuk uyanan biriyim simdiye kadar sorunsuz ilerledik şükür ama böyle yüz üstü uyuyan az bebek var merak ediyorum normal mi? :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 495 göst.
0 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.

1,453,274 soru

23,855,889 cevap

320,111 kullanıcı

...