0 oy
99 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (90 puan) tarafından
Merhaba anneler şimdi sorum şu bebeğim 3 aylık bugüne kadar her ağladığında emzirdim ve gazlı bir bebek olduğu için hep memede uyuduk sakinledik. Bundan sonra acaba saatli emzirme yapmalımıyım. Birde gece ilk uykusu 2 yada 2 buçuk saat sonra çok sık uyanıyor emiyor ve birlikte yatıyoruz.sabahlarıda 6 dan 8 yada 9 a kadar gaz sancısı çekiyoruz. Önerileriniz nelerdir. 
Bebek Ayı 3 aylık

1 cevap

0 oy
(685 puan) tarafından
Gaz sancısı için önerebileceğim birşey yok maalesef canım. Ben çok şeyler denedim işe yaramadı 4 aylık olunca bitti şükür. Şimdi 5 buçuk aylık rahatız biraz daha elhamdülillah. Aöa emzirme konusunda 2 saat yada 3 saat arayla emzirebilirsin. Beslenme araları 2 saate kadar açılabilir yani. Birde bilmiyorum bizde mi öyleydi ama ne kadar sık emerse o kadar da gazı bitmiyordu.
(90 puan) tarafından
Çay içiyorum onu Bi bırakcam acaba o mu sıkıntı yaptı diye. Emzirme hep öyle alıştık mızmızlanınca veriyordum her istediğinde diyorlar ya onu uyguladım ama eğer okullar açılırsa işe başlıcam o zaman hep emme şansı yok o yüzden başlasam ı dedim. Bu seferde doyar mı sorusu geliyor aklıma.
(685 puan) tarafından
Doyar canım güzelce emzir. Zaten doyumazsa anlarsın. Bu arada çayı ben içmediğimde de bir fark görmedim uzun bir süre ara verdim ama olmadı. Tabi her bebek farklıdor belki senşn bebeğin de farklı etki yapıyordur. Ama geçen gün annem zencefilli papatyalı bitki çayı yapmıştı. Bağışıklığımız güçlensin diye içtim o kadar uyumayan ağlayıp duran saat başı kalkan kızım 4 saat uyudu resmen. Papatya çayı tavsiye ederim uyumazsa. Biz diş dönemindeyiz uyku sıkıntılı oluyor biraz
(90 puan) tarafından
Bitki çayı rezene anason kimyon içiyorum onuda denerim. Benim iki saat olayı yalan oldu 3 te emdi uyudu 45 dk anca sonra biraz oynadık oyalandık 5 te emzircektim amma benimki 4 te başladı ağlamaya bir sürü şey yaptım durmadı kopardı kendini memeye gelince sustu uyudu yapamıcam galiba ben bunu.
(685 puan) tarafından
Canım olsun yapma bakalım. Bebişin memede sakinliyor ve çok seviyor bellş ki bwnim kızım da memeyi bırakmak istemezdi zamanla düzene giree merak etme:) en azından uyuyor. Biz diş dönemindeyiz uykuya zor dalıyor uyuyor 10 dk sonra ağlayarak kalkıyor diş bi çıksaydu da bi rahatlasak
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...