0 oy
57 göst.
önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (318 puan) tarafından

Selam tecrübeli anneler 5 yaşında kızım, 3 aylık oğlum bar, kızım ilk 1 ay iyiydi sonra huyu değişti kardeşini mi kıskanıyor ? Öyleyse bu durum ne zaman geçiyor. Kızım aşırı sevgi ortamında büyüdü bir dediği iki olmadı hiç yalnızda yatmadı bu zamana kadar ben ve ya babası uyuturuz sarılarak zaten son 5 aydır ayırdık yatagını yinede gidip uyuturuz, ama malum bebekle ben pek ilgilenemiyorum gece gündüz memede duran bebeğim var, kızım babasına düşkün, bana sinirli tavırlı kaba cevap veriyor bazen yok yere geçen sene olan bir şeyi hatırlayıp aglamaya başlıyor, beni sevmiyosun öpmüyosun kardeşimlesin hep diyor oysa zaman ayırmaya çalışıyorum, beni dinlemiyor babasına tapıyo dinliyor, adam aşırı sakin benim bazen kızdığım bağırdığım zamanlar oluyor tabi ama biz nasıl katı kurallarla büyüdük şimdiki çocuklara ne oldu sesini yükseltmeye gelmiyo. Birde resim çizmiş dün evin içinde babamla ben sen dışardasın diyo resmi ekleyeceğim aşırı üzüldüm ne yapacağım bu durumda geçecek mi bu durum ?

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm, benim kızımda 4 buçuk yaşında kardeşi oldu 18 günlük, başlarda güzel karşıladı kardeşini ama şu an kucağıma aldığımda ağlama krizlerine girecek bir şey buluyor, her şeyi benim yapmamı istiyor, babası da sakin biri,  ona kızan ben geliyorum , babası her zaman sevgi gösteren kişi. Nasıl aşacağız bu durumu hiç bilmiyorum, biz uyutuyoruz ,yemeğine kadar biz yediriyoruz, bende küçüğüm diyerek her şeyi bize yaptırıyor, biraz zaman geçsin de böyle devam ederse destek almayı düşünüyoruz

önce (318 puan) tarafından
Geçici oldugunu düşünüyorum ama ne zaman geçecek bilmiyorum zaten geçmezse destek almak şart, dediginiz gibi götünü öpüp koklayıp büyüt kapının dışındasın desin bana çok koydu valla kardeş kıskançlığı deseler abartıyolar sanırdım çok zormuş. Sizinde inşallah geçer düzelir.
-Reklam-
0 oy
önce (3,293 puan) tarafından

Canım benim ya kendini çok güzel ifade ediyor.sizi kardeşine kaptırdığını düşünüyor ve öfkeleniyor doğal bir süreç.kızınızla eskisi gibi vakit geçirmeniz sadece onunla size özel anlar yaşamanız lazım.mesela küçüğü uyutup büyükle bakkala markete gidebilirsiniz baba evdeyken.her gün yaparsınız sadece onun annesi olduğunuz günlerdeki gibi.nasıl eşimizle yalnız vakit geçirmezsek ilişkimiz zedeleniyor çocukla da aynı.bu çocuklar bizim çocukluğumuz gibi değil başka dünyaya başka zamana doğdular

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 245 göst.
0 oy
4 cevap 360 göst.
1 Haziran 2025 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Zynpp (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.

1,463,931 soru

23,994,285 cevap

327,088 kullanıcı

...