0 oy
70 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (291 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 5 yaşında oğlum var yatağına nasil alistiracagim yeni dogum yaptim 20 günlük bebeğim var ve yatak odasinda 3umuz birlikte yatiyoruz eşim de koltukta uyuyor. Benden asla ayrilmiyor kendi odasina da gidip uyumuyor dogum yapmadan once hep benle uyurdu bensiz asla uyumazdi simdi iyice   yaklasti bana hic ayrilmiyor yataga 3 kişide sigamiyoruz esimde yatakta uyumak istiyorum her yerim tutuldu diyor ne yapacağımı şaşırdım.

Ödül bile etkilemiyor hikaye okuyorum uyu hadi diyorum uyumuyor  saatlerce bekliyorum öyle ne yapacağımı şaşırdım artık.

Kıskanıyor kardeşini de o senin yaninda uyuyor bende uyuyacağım diyor.

Ben senin karnindan ciktim o cikmasin falan diyor.Bebek doğduktan sonra hiç peşimi birakmaz oldu.Tuvaletede birlikte gidiyoruz yani bos bir anim yok çok seviyorum evladım ama bende lohusa olduğum için iyice bunaldım.

Cocuk oldugu icin kizmak yada zorla yatağına alıştırmakta istemiyorum ne gibi yol izleyeceğim bilmiyorum 

1 cevap

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Bebek doğmadan önce alistirmaz daha iyi olurdu sizin için ama şuan kıskançlık dönemi sizden ayrılmaması gayet normal onunla birlikte odasnda yatabilirsnz uyuduktan snra siz odanıza gecebilirsnz hirkaniz yanına koyabilirnsz kokunuz için bebek daha küçük ilgi odağıniz oğlunuz olmalı bende yaşadım aynısını 2  yaşında kızım snra oğlum doğdu oğlum doğunca kızım çok hastalandı kıskançlıktan en azından sizin oğlunuz büyük anlar  sürekli odasında vakit geçirmeye çalışın 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 423 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 322 göst.

1,467,015 soru

24,038,171 cevap

329,030 kullanıcı

...