0 oy
208 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (79 puan) tarafından

Kızlar oğlum doğduğundan beri bacakları dışa dönük şekilde duruyor. Ayakları da hep yan duruyor. Bu normal mi? 

image

Bebek Ayı 2 buçuk

5 Cevaplar

+1 oy
(748 puan) tarafından

Kurbaga gibi durusu cok normal. Hatta bebeklerde kalca gelisimi icin en saglikli durus bu M durusudur. Kundak vs ile duz tutturmaya calismayin. Yapacaginizdan degil de eskilerden kalan aliskanlik yapanlar oluyor. 

önce (79 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim kundak yap diyen oluyor birkaç kez denedim ama bebeğim rahat edemeyip sinirleniyor, ağlıyor.
önce (748 puan) tarafından
Yarim kundak yapabilirsiniz bacaklar serberst kalacak sekilde. Yarim kundak anne karninda hissiyati verdigi icin bazi bebekler rahat hissediyor. Ama zaten bebek istemiyorsa gerek de yok. Benimki de hic sevmezdi kundak yapmadim hic. Kalca ultrasonu da normal cikti,11 ayina gelmeden de yurudu yani disardan her konusan dogru konusmuyor.
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından

Normal canım rahat ol benim kızım 12 aylık oda ilk zamanlar hatta bayağı öyle devam etti sıkıntı yok yani her bebekte var o :) 

(79 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim içim rahatladı yaaa
(94 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(7,034 puan) tarafından

normal ve doğru olan duruş bu zaten

önce (79 puan) tarafından
Teşekkürler her cevap içimi rahatlatıyor sağolun
0 oy
önce (207 puan) tarafından

Bnm kızımda ilk başlarda böyle uyurdu zmnla artık ayagini uzatarak uyur 5 ay 10 günlük 

önce (79 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım çok teşekkür ederim cevap için. Bir akrabam bacakları ayakları böyle kalır kundak yap dedi ondan sonra daha çok kafama takılır oldu şimdi burdaki cevaplarla rahatladım doğrusu.
önce (96 puan) tarafından
Birisi bana bu yüzden kundak yap dese git kendini kundakla derdim ona çünkü nefret ediyorum bebekleri kundaklamaktan
0 oy
önce (96 puan) tarafından

Benim bebeğimde hep böyle dururdu doktora söyledim istediği gibi durur onun kararı dedi 😅2.5 yaşında yürüyor koşuyor bir sorun yok şükür 🎈❤️

önce (79 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın. Cevabınız için teşekkürler inşallah benim oğlum da güzelce yürüyüp koşar :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 331 göst.
0 oy
1 cevap 224 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
0 oy
13 cevap 809 göst.
16 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Medine şimşek (5 puan) tarafından soruldu

1,477,043 soru

24,177,560 cevap

336,183 kullanıcı

...