0 oy
678 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
Kzm iştahsz yani vermesem dörr bes saatte ac durur gıkı ckmaz o yzden ne zamn acktgnı anlamyrm sizler kac saatte bir yediriyrsnz ve ne kadr yiyorlar acaba yardmcı olr msnz??

4 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Bizimki 1 yaşında benimde oğlum cok iştahsız 1 gün yedirmesem ağlamaz yemege. Bak bugün 3 te yarım kase çorba icirdim akşam 8 buçukta yoğurt yedi  oda kaselerde küçük. Çokta hareketli 1 lokma yiyor 10 lokmayi eritiyor. Zayıf onun için. Bende şaştım kaldım. 
(89 puan) tarafından
Aynen benm kzmda öyle zaten zorla bikac kask veriyorm oda hareketten gidiyor bi dakka yernde durmaz kac kilo bebegn??
(540 puan) tarafından
9600 kilo canım. Senin ne kadar ? Kaç senin bebeğin.
(89 puan) tarafından
Valla sennkinn masllhı varms benm kzm 11bucl aylk daha 7.500kilo cok zayf
(540 puan) tarafından
Erkekle kız arasında kilo ve boy farkı oluyor canım. Tablolari farklı. Bizimkinin boyu önde gidiyor ondan çok zayıf görünüyor. Bugün 1 yaş aşısı oldu. Hemşire kolları çok zayıf diye vurmadı. Bacagina vurdu düşün. Bugün eşime eczaneden iştah açıcı  şurup al dedim. Bakalım biraz verecem inşallah açılır
(89 puan) tarafından
Bana da doktor yazmstı iştah icn kullandm ama bi faydasını göremedm:/
(540 puan) tarafından
Senin şurubun adı neydi canım
(89 puan) tarafından
Polivit yazmstı doktr
(663 puan) tarafından
Benım kızmda aynı 10bucuk aylık 7 bucuk kılo oda hc bısey yemıyo bı sma 2 ıcıyo hc bor ek gıda yok bızde
-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından
Bska yok mu anneler cvplarnizı beklyrm)
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Benimii 11 aylık kiz bebek. Maşallah iştahı yerinde. Sabah kahvalti yaptıriyorum. Kahvaltıda peynir , yumurta , pekmez , yulaf... yani duruma göre ne versem yiyor. Kahvaltidan 1 saat sonra muhallebi yiyor ve uyuyor. Öğlen köfte , tavuk yada mücver gibi doyurucu bişeyler yediriyorum. Öğlen yemeğinden sonra bir büyük kase yoğurt yiyor ve meyve yiyor. Karnı doyunca uyuyor. Akşama doğru uyanıyor ve yemekten önce yine bişeyler yemek istiyor. Duruma göre yoğurt yada muhallebi veriyorum. Akşam yemekte bizimle birlikte ne varsa yiyor. Yemekten sonra meyvesini yiyor. Uyumadan öncede muhallebi yiyor. Bu kadar yemesine rağmen aşırı kilolu değil. 1 aydır emmiyor o yüzden öğün sayımız artıyor. Yürümek icin uğrasıyor ve üst dişleri çıkacak belki bu sebeplerden dolayıda kilo alımı durdu.
(89 puan) tarafından
Anladm msllh ya benm kzmda yeseydi keske hic kilosnda deglm artk istahsz bebek cok zorms
(1,019 puan) tarafından
Evet canım ben o yönden şanslıyım hem iştahlı hemde yemek seçmiyor ne verirsem yiyor. Yemiyor olsa zorlanirdım. Şu virüs olayı olmasa dışarı çıkar temiz hava alsın derdim ama şimdi oda zor. Temiz hava iştahıni açar. Yemeside uykusuda daha iyi oluyor temiz havaya çıkınca.
(0 puan) tarafından
Maşallah ben 2 saatte yada 3 saatte yediriyorum sabah kahvaltı sonra ara öğünler meyve bisküvi ceviz bisküvi akşama yemek veriyorum yatarken muhallebi yada kaşık maması
(700 puan) tarafından
Hilal sena mama yada anne sütü vermiyor musun
(1,019 puan) tarafından
Sadece ilk 10 ay anne sütü aldı canım. Kendi kendine emmeyi biraktı. Ben ne  kadar zorlasam da emmedi ve mamada icmedi. Simdi 2 yaşinda hic süt de icmiyor.
0 oy
Profil image (69 puan) tarafından
Canım benimki 3 aylık 4 5 saatte bir emiyor seninki normal geldi bana :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 276 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
5 cevap 376 göst.
26 Eylül 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilek (195 puan) tarafından soruldu
...