0 oy
502 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (303 puan) tarafından
Selam kızlar oğlum çok gazlı. Bir sürü gaz ilacı denedim ama maalesef aynı ya değişen birşey yok. Doktora danismadan sap simplex aldım sabah akşam 15 damla veriyorum. Akşam saat 6 da veriyorum bazen gece gazı oluyor acaba gece 12 de de versem olur mu? Yani günde 3 öğün 15 damla tazla mı nasıl yapayıim?

5 Cevaplar

0 oy
(1,130 puan) tarafından
Biogaia lullandinmi hic dogdu dogali kullaniyorum gaz problemi yasamadik canim ayrica alleviando gaz damlasiyla birlikte kullaniyorum
(303 puan) tarafından
Evet 2 aylıkken kullndim ilk hafta iyi gibiydi sonra işe yaramadı. Nurse Harvey metsil zinco biogai şimdi de bu gazı kullanıyorum iyi sanki biraz
(1,130 puan) tarafından
Biogaia ilk haftadan sonra etkisini gostermeye basliyo duzenli kullanmak gerekiyo.ayrica gaz degil bagirsak duzenleyici o damla osurtuyo tavsiye ederm canim
-Reklam-
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Fazla değil canım bizde günde 3 defa 15 er damla kullandik biogaia ile birlikte fayda etti ama düzenli kullanmalisin
(303 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. İçim rahatladı ya şimdi doktor söylemedi eczaneden de yazmamislar bilemedim.
(1,220 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(17 puan) tarafından
Canım benim de oğlum 4 buçuk aylık, çok gazlıydı. Doktor kolik demişti. Biogaia kullandık başta fayda etmiyor gibi gelmişti ama hergün anı saatte verdim bir kaç gün içinde etki etmeye başladı. 3 aylık oldu gaz sıkıntımız bitti. Biogaia bağırsak düzenleyici hem gaz hemde kakasını rahat yapmasını sağlar. Tavsiye ederim ama düzenli kullanımla faydasını görürsün. Bir Kaç gün sabretsen yeterli olur İnşaAllah :) 
Profil image (502 puan) tarafından
Canim bende biogaia kullandim bebegim icin oneri uzerine etkisinide gordim bi siseyi bitirdik simdi bisey kullanmıyorum sen ekstra olarak baska gaz damlasi kullaniyomusun ya da biogaiaya devam ediyomusun bizim arkadaş bitince kullanma daha dedi ama tekrar gaz olur diye korkmuyo degilim malum doktorada gidemiyoruz o yuzden soramiyorum
(17 puan) tarafından
Ben sadece biogai kullandım. 4 şişe bitirdik. Çocuğum ağızdan gazını rahat çıkarmaya başladı 3 aylıkken. Öbür türlüde kendi çıkarmaya başladı ama biraz ıkınıyordu. Bende sab simplex aldım her akşam 5 damla veriyorum aynı saatte. İnankı 1 aydır çocuğum artık her türlü gazını çok rahat çıkarıyor. Yattığı yerden zorlanmadan ıkınmadan pıtır pıtır çıkarıyor. Ağızdan da aynı şekil. Bitince kullanmica im artık. Çünkü bazen vermiyorum çocuk yinede rahat. Gaz olmuyor artık şükür :)
(17 puan) tarafından
KıBen sadece biogai kullandım. 4 şişe bitirdik. Çocuğum ağızdan gazını rahat çıkarmaya başladı 3 aylıkken. Öbür türlüde kendi çıkarmaya başladı ama biraz ıkınıyordu. Bende sab simplex aldım her akşam 5 damla veriyorum aynı saatte. İnankı 1 aydır çocuğum artık her türlü gazını çok rahat çıkarıyor. Yattığı yerden zorlanmadan ıkınmadan pıtır pıtır çıkarıyor. Ağızdan da aynı şekil. Bitince kullanmica im artık. Çünkü bazen vermiyorum çocuk yinede rahat. Gaz olmuyor artık şükür :)
Profil image (502 puan) tarafından
Bizimde damlamiz biteli 4 gun oldu 1 sise icti sadece dedigin gibi alttan cok rahat cikartiyo artik ama ustten o kadar rahat degil o zaman ben bide gaz damlasi kullaniyim onun icinde cok tesekkur ederim cevabin icin :)
(17 puan) tarafından
Rica ederim canım. Vallah maşaAllah benimki koca adam gibi geyiriyor afedersin :)
Profil image (502 puan) tarafından
Bizimkide alttan patir patir yapiyo ama ustten anca sırtına vurup sivazlayinca cikariyo oda uzun suruyo ama ustten rahat cikartamiyo insallah gaz damlasi ise yarar :)
(17 puan) tarafından
İnşaAllah canım.. :)
0 oy
(116 puan) tarafından
4×15 damla kullanmıştık zararı olmaz
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Biz bu ilacı günde 4 defa 8 er damla kullandık

İlgili bir soru bulunamadı

...