0 oy
652 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (750 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kafasi uzun arkaya dogru olup da sonradan duzelen var mj? Duz yatmasi lazim diyorlar ama duz yatirsam da donuyor. Nasil gececek ? Gecenler ne zaman duzeldi?

8 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
Bnde burfa bekleyim
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından

Bunun cevabını bende merak ediyorum. :) benim kızım da hep sağına yatıyor.sola donderdgimde yine sağa çeviriyor kafasını .2bucuk aylık şuan. 

0 oy
Profil image (256 puan) tarafından
Bizede düz kafa yastigi alin demişler esim aldı reflu yatağına yattigindan kullanamadık reflu yatağında da var onu kullanıyoruz ama daha düzelmedi bende bellik burda 3 bucuk aylık benimki de  
0 oy
(106 puan) tarafından
Yeğenimin kafa şekli çok bozuktu, hatta yaşını bile almıştı...Şimdi gayet güzel kafa şekli var..
Profil image (124 puan) tarafından
Nasıldı canım benim kızımın da kafa şekli bozuk şu an 9 aylık sağa doğru çıkık düzelir mi ki
0 oy
(682 puan) tarafından
Ben 20 gunlukten falan farkettim kafasi geriye dogru uzuyordu. Düz kafa yastığı aldık.ise yaramadı. Kontrol altında geriye doğru yatırıyoruz 2 ayliknoldu biraz değişti kafası. Düzelme var yani basının kenarlarına havlu sıkıştırıp bizim kontrolümüzde yatırıyoruz. Kusmalar için doktor sağ sol yatırın demişti kusmalar çok azaldı günde 1 belki hiç yok. Ama bir eğer de tukuruk salgılamaya başladığı için tıkanıyor ara sıra yani demem i ki benim yada babasının kontrolünde sırt üzeri yatırarak düzeltmeye çalışıyoruz. Doktora sormuştuk zamanla o geçecek demekti ama her ihtimale karşı düzeltmeye calisiyoruz
0 oy
(427 puan) tarafından
Bizimki 6 aylik oldu ve arkaya doğru uzun ne yapsam da düz yatmıyor. Doktora gosterdim iyi kafa şekli dedi ama bariz bir şekilde uzun. Bir yaşına kadar şekil alır dedi doktor. Ben arastirdim 8. Aydan sonra zor düzenliyormus. Yastık da aldım yine düz yatmiyor. Artık akışına bıraktım.
0 oy
(89 puan) tarafından
Benm kzmnda kafasınn arkası bildgn yamuktu tek tarafa yatmakdan sol tarafı cökük sa ckıktı bende cok üzlyrdm byle kalıcak dye ama zamanla düzeldi cok skür smdi kzm bir yasnda gayet düzgn onlar hareketlenp her tarafa dönp uyudklarnda düzelyr merak etme:)
0 oy
(35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim kızımın öyleydi şuan düzeldi sırt üstü yatırdım korkuyordum ama kusarda akcigerlerine kaçar diye..40günlüğüz (diğer yorumları okudum şimdi benim kızımda sağa ve sola yatmıyor hep sırt üstü yatıyordu kafasını her iki taraftan destekleyebilirsiniz )

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 493 göst.
26 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Guzel kiz annesi (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,351 göst.
27 Mart 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nevo (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,385 göst.
0 oy
14 cevap 460 göst.
19 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alinsmom (140 puan) tarafından soruldu
...