0 oy
184 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (74 puan) tarafından
Ara ara oksuruyordu. Simdi de geniz akintisi bariz belli. Yapabilecegim bi sey var mi. 

1 cevap

0 oy
(32 puan) tarafından
3 aylik bebeğim de hasta oldu malesef. Ateşini sürekli takip edin bol bol emzirin kendiniz ıhlamur felan için imkanınız varsa sütten bebeğe de geçsin birde c vitamini ağırlıklı beslenebilirseniz iyi olur. Hem mevsim gecişi hem salgın ortalık çok fena. günde 2 3 kere calpol veriyorum doktor reçetesiyle tabii ki ama 5. gün hala ateşli şimdi acile götürcem kızîmi doktorun farklı bir önerisi olursa yani her bebek için geçerli olabilecek bir tavsiyesi olursa size haber veririm tekrar Allah şifa versin 
(74 puan) tarafından
Gecmis olsun :(   Allah sifa versin tum yavrularimiza
(32 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Amin Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın
(74 puan) tarafından
Bebeğiniz nasil oldu
(32 puan) tarafından
bugün biraz daha iyi gibi grip olmuş acil de ki doktor antibiyotik verdi başka bir doktora daha görürdüm özelde gerek yok kullanma dedi kanında felan enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Balgam söktürücü ve calpol kullanıyoruz. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Sizin bebeğiniz nasıl oldu?
(74 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin tum hastalara. Dikkat etmeye calisiyorum ama gunde bi kac defa oksuruyor. Sizce doktora goturmeli miyim. Atesi yok sukur. Ilk bebegim. ne olsa telaslaniyorum.
(32 puan) tarafından
Bu konularda başkalarını çok dinlememek gerekiyor aslında bebeğinizi siz daha iyi tanırsınız genel durumuna bakıp ona göre hareket edebilirsiniz. Götürecek olursanız acile götürmeyin çok fazla rota var onu söyleyebilirim. Birde bu aylarda ki bebeklere çok ağır olmadıkça sadece calpol veriliyor zaten ilaç vermiyorlar. Bol bol emzirin dedi gittiğim her doktor. Bana kalırsa ateşi çıkmadığı sürece gerek yok götürmeye hastaneler de pis çünkü ateşi olmadan genelde ilaçta vermiyorlar. Yakında kontrolü varsa sağlik ocağına gösterebilirsiniz. Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 282 göst.
22 Ekim 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Talha12345 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
19 Ağustos 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Çilem Balaman (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Naszey (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
14 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Damlaakts (57 puan) tarafından soruldu
...