0 oy
220 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Damat halayi ! Evet evet damat halayiyla uyutuyorum kizimi 2 seferdir ! Soyleyip oraya buraya sekiyorum resmen ! Halbuki onceden omzumda bir iki tur atip sakinlestirip kucagima alinca emzik verip uyuturdum. Simdi durmuyor kesinlikle. Cok zorluyor ust disler bizi. Gece de aglayarak uyanmalar,uykuda inlemeler... :(

Ek gida da almiyor. Hele taneliyse hic yemiyor. Cesit cesit yapiyorum onu yemezse bunu yesin, bunu yemezsr şunu yesin diye ama yok, yemiyor. Hepsinin ziyan oluşu, en cok da bosa giden zaman ve emegim uzuyor beni haliyle.

Soru 1: Diş doneminde bebeklerinizi siz nasıl uyutuyorsunuz? 

Soru 2: Bu donemde ek gida vermeyen ya da tanesiz veren var mi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Bebek Ayı 9+11

1 cevap

0 oy
Profil image (1,127 puan) tarafından

Ahaha damat halayı mi :D yerim ben onun vizyonunu ya :D

Bizimki de 10 oldu ama daha diş yok mizmizlanip duruyor sıpam :)

Ben iki memeyi de iyice emzirip öyle uyutuyorum, bazen kalkıyor besige tutunup o ara sallıyorum ritmik bir şekilde. 2 salla 1 dur olarak dalınca bırakıyorum.


Ek gıdada da biz hep parmak gıda başladık. Hasladim önüne koydum kendi ya yedi ya aşağı attı. Şimdi masAllah her şeyi yiyor dişi olmamasına rağmen. Taneye mi aliskjn değil acaba :ermm:

Profil image (2,520 puan) tarafından
Uyumadan besige koyarsam aninda ayaga kalkiyor ve besigi sallamaya basliyor elleriyle sarsarak (besigimiz sabit). Uykusu tamamen aciliyor. O yuzden kucagimda dalana kadar bekliyorum mecbur. Simdiye kadar her sey cok yolundaydi. Agrisi sicratiyor uyuturken :(
Taneye de alışkın aslinda. Bayadir guzelce yerdi puturlu/taneli/lokma seklinde. Bu ara yemeyince disten heralde dedim. Acaba kofte,,bulgur vs yapmayip corba yapip blenderdan mi geçirsem ??
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 394 göst.
0 oy
7 cevap 286 göst.
0 oy
14 cevap 573 göst.
...