0 oy
366 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (37 puan) tarafından

Meraba Hanımlar. Kızım 170 günlük 6.ayımızdayız.

Ama hala elıni bi cisime atmaz. Uzandığı esnada kendını döndürmez. Uzandığı gibi kalır. Ses olarakta ğığıldamalar tek var ba ba türü şeyler daha söylememiş . Etrafımda gördüğüm kızımla aynı ayda olan bebekler emeklemeye bile başlamışlar (emekleme diş çıkarma es geçtim artık bebekten bebeğe değişiyor dıye) Ama şunuda Belirteyim 35 haftalıkken doğum yaptım ondan da olabılır mi acaba :pouty:

Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

0 oy
(170 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi farklıdır canım benim bebeğim de 188 günlük hala dönmüyor bende üzüldüm başlarda ama her bebek aynı olmuyor zamanı var demek ki. Bebeğinle ilgilen onunla konuş oyunlar oyna görsel kitaplar oku daha çok konuşmaya istekli olur. Ben bebeğimle günün her saati konuşur oynarım beni gördüğü anda sesler çıkarmaya başlar. Daha küçük anlamaz diye düşünme o senin hislerinin bile farkında. Hala emeklemiyor benim de bebeğim. Korkma bu kadar zamanla olacak şeyler bunlar. Çok şükür sağlığı yerinde mi önemli olan bu hareketleri konuşması geç başlasın bu kadar dert etme. 
(37 puan) tarafından
Aşırı derece konuşuyorm. Benı tanıyor artık görünce çok mutlu babasınıda görünce çok mutlu. Ama ne bilim arada konuşuyorlar ya etraftakıler aaa daha tutmuyor mu aa daha emeklemıo mı aaa bilmem neler. İnsan ne kadar takmasada içinden kendıne soruyor acana neden hala kızım böyle diye :(
(170 puan) tarafından
Elalem kadar yüksek bir duvar yok demiş şair. Elalem kıskançlıkları dan yapıyor tatlım. Dert etme zamanı var demek ki. ❤️
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
Senin kızın 1 ay geriden geliyor erken doğmuş çok çok normal. 
(37 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum. Ana doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
(540 puan) tarafından
Doğru düşünüyorsun canım
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Zaten prematüre bir bebek 1 ay geriden geliyor aslında öyle düşün. Benim oğlum zamanında doğdu ve 8.5 aylık hala emeklemiyor, çabası da yok. Bir de oyun halısında çok zaman geçirdi oğlum ondan nesneleri tutma becerisi kazandı diye düşünüyorum. 
(37 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende. İnşaAllah sızın kide kısa zamanda emekler
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Her bebeğim gelişimı farklı demekti senin bebis biraz geç yapacak birşeylerı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
14 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Efulimm (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.
22 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Büsra2121 (64 puan) tarafından soruldu
...