0 oy
497 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Havalarin bu gecis donemi hep sorunlu olurdu, simdi bir de bebek olunca ne yapacagimi sasirdim. Gunduzleri en dusuk ayarda yakiyoruz. Kizim ise icinde kisa kollu body, ustunde uzun kollu bluz ile dolasiyor evde. Emeklerken vs cok terliyor. Tamamen kapatsam, hep yerde diye usur mu acaba diyorum bu sefer. Gece ise 30dan 34e falan cikaricam mesela bugun. Icine uzun kollu giydiriyorum ama geceligi cok ince ve de ustunu aciyor. Bir de coraplarini artik cikarsam mi ki? Babasi da ben de corapla uyumayi severiz :D keske dillense de usudum sicaklandim dese. Siz nasil giydirip kac derecede yakiyorsunuz yakiyorsaniz eger?
Bebek Ayı 9+16

9 Cevaplar

+1 oy
(34 puan) tarafından
Canı. Bence çorap çıkartmak için erken heleki bebekler için. Gündüz sıcak evet ama geceleri serin oluyor.  Bizim kalorifer halen yanıyor. Gündüz kapalı ama gece 23 derecede.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Anladim canim cevabin icin tesekkurler.
-Reklam-
+1 oy
(913 puan) tarafından
Biz de hala yakıyoruz
Profil image (2,520 puan) tarafından
Tamam canım sagol.
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Bizde yakıyoruz halen düşük ayarda canım kapatınca soğuk oluyor bizim ev dediğin gibi gece üstünü acıyor sürekli kalkıp ortuyorum bnd ince giydiriyorum hareketli olduğu için terliyor 9 aylık bnm kızım da çorap konusunda sanki biraz geç kalmışsınız ben 3. Ayından beri çorapsız yatiriyorum çorapla uyumak BNC hiç rahat değil sağlık açısından da iyi değil bnc yatakda ayakları rahatlasın hava alsın  :) 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Ama surekli ustunu actigi icin usur diye giydirdim hep corap. Simdi icin bir sey diyemeyecegim ama o zamanlar cikarmazdim kesinlikle. Benim ayaklarim da cok usur cunku :)
Profil image (3,039 puan) tarafından
Bizim evimiz çok sıcak canım zaten o zamankar fazla dönüp üstünü açmıyordu 5. Aynı dan sonra açmaya başladı onda da sürekli bakıp ortuyorum usumuyor oda da sıcak biz kış boyu kısa kol pijamalarla yattık yatak.odamiz bayağı sıcak oluyor
0 oy
(296 puan) tarafından
Biz de hala yakıyoruz. Giriş katta olduğumuz için biraz da soğuk oluyor. 3 kat ince giydiriyorum ve çorapla yatırıyorum.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler cevabın için.
0 oy
(487 puan) tarafından
Gunduz kısıyorum aksamlari açıyorum arada ben bile üşüyorum bu havalara aldanmamak lazım hala iki kat giydiriyorum bebişide 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet canim dogru soyluyorsun aslında.
0 oy
Profil image (1,127 puan) tarafından
Merkezi sistem bizim yaniyor akşamları.

Gündüz zaten 23-25 derece arası, akşam da 27 oluyor.

Çorap içinde çıkarın bence sağlıklı değil zaten çorapla yatması kan dolaşımını etkiliyor. Bebekler için ideal sıcaklık 18-23 arası. 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Corabi bilegini sikmiyor ama, gevsek bir corap. Dolasim icin degil de artik usumez mi ki diye dusunmustum ama biraz daha beklemeye karar verdim :)
0 oy
tarafından
Gündüzleri kapatıyorum canım artık öyle soğuk yok. Emeklediği yerlerede battaniye falan atıver bişey olmaz yada yelekle durdur.. Gecede ben çorapla yatırma taraftarıyım şimdilik. Hele şöyle iyice havalar ısınsın. 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Gunduzleri ben de bi kapatıp denesem bari, surekli cam balkon acip duruyorum.
Coraplar dursun o zaman simdilik.
tarafından
Kuzum bende heryeri açıyorum ama yeter ki cereyan da kalmasın bebek. Valla ben şimdi den soğuğa da alışsın istiyorum. Dışarıya karşı korunmasız olmasın diye ama dediğim gibi cereyan da kalmasın yetr
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yok canim o konuda bana "babannesine cekmis" derler. Hemen alirim cereyani :D
tarafından
Hımm o zaman sen bilirsin kuzum :)
0 oy
(52 puan) tarafından
Gnduz kisiorum  6 ya kadrda cmlar acik havlndriom ewim baya gune goruyo zaten.gece sabaha karsi 4 gbi falan aciorum 25 derecede oda  sabah yineayni sekilde havalr guzel gdio sukur.Birde bebisini corapla ytrma derim canm sen bilirsin yinede
Profil image (2,520 puan) tarafından
Ben de hep sicaklandigim icin havalandiriyorum canim dedigin gibi, bizim ev de guzel gunes aliyor.
Hep ustunu aciyor o yuzden giydiriyorum corap. Bir de dedigim gibi, kendim de babasi da giydigimiz icin bizde bi aliskanlik oldu. Ben artik cikariyorum  (cok sukur :D ) da acaba kiziminkileri de cikarsam mi dedim. Ama gece de serin olabiliyor. Ustunu acmadan uyusa ah!..
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Cnm bizmki merkezi sistem olduğu için söndürdü bu yüzden ayklarima buz gibi şuan üşüyoruz hala Cnm sizi ılık tutacak kadar yakın Yeter
Profil image (2,520 puan) tarafından
Anladim canim, demek ki kapatirsak usuruz biz de...
(4,539 puan) tarafından
Aynen cnm keşke bize özel olsaydı bizde sondurmezdik oğlum için

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 480 göst.
25 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nesey (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 552 göst.
24 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rumeysatpl123 (185 puan) tarafından soruldu
...