0 oy
587 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (251 puan) tarafından
Malum hastalıklar nedeniyle bebeğimle kalmalı ailemizin yanına gidemedik.elbet bir gün virüs bitince kalmalı hafta sonları ailemizin yanına gideceğiz.kizim 3bucuk aylik. 2 aylıkken gitmiştik en son sorun olmuyordu ama artık uyku eğitiminde başladıktan sonra yer yadigar mi cok merak ediyorum

2 Cevaplar

0 oy
(5,307 puan) tarafından
Biz virus sebebiyle annemlerin oldugu yere geldik ama yatagimizla geldik. Evlerini bize verdiler ondan cok problem olmadi. Park besigine koyuyorum, her zamanki gibi uyuyor. Park besigi bu konuda cok buyuk rahatlik. Evimize dondugumuzde yatak alacagim ama yine de bu gibi ziyaretler ya da tatiller icin park besigi tutacagim 1-2 sene daha.
(251 puan) tarafından
Orada odamız küçük bende ne yapabilirim diye düşünüyorum:)
(5,307 puan) tarafından
Siz buyuk odada yatsaniz, annenler kucuk odada yatsa? :)
(251 puan) tarafından
Kayınvalidem lerin odası var:) annemde yeğeninin park yatağı var onda yatarmi bilmem.eger kendi yatagina alistiysa kızım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazlığa gitmiştik yazın beşiğimizi de aldık. Rahat uyudu. Depremlerde annemlerde kaldık beşik yoktu hep ayağımda uyudu. Şimdi 10aylık tabi yanımda da uyuyor artık. 
(251 puan) tarafından
Bnmle uyumuyr şuan ama bakalım değişir mi huyları.besiginde uyuyor.:)
tarafından
Değişiyolar. Heray farklı bir huy. Geceleri kendi uyuyor ama çok uyanıp  mama içiyor. Doğduğundan beri aynı. Uzun uyusa da bende uyusam.
(251 puan) tarafından
Kusmuyor mu benimki cde çok emiyor ozaman kusuyo r.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 357 göst.
21 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Y.ari (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 553 göst.
0 oy
17 cevap 1,396 göst.
...