0 oy
197 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (153 puan) tarafından
Bebegim 7 bucuk aylik yaklasik bi 15 20 gundur herseyden sıkılıyor ve ıııh diye ikinir gibi bi ses cikariyor sıkıyor kendini sanki sinirli gibi. Bazen diyorum ki bu ses psikolojimu bozacak. Kucakta gezerken falan bsy yok ama surekli ıhhh ıhhh kasiyo kendini. Bide dis donemi tukurugu cok akiyor falan. Acaba disten kaynakli bir sıkıntı mi, huy mu edindi anlamadim. Cok zorlaniyorum suan insallah birakir bu huyunu. Bi fikriniz bilginiz var mi.

2 Cevaplar

+1 oy
(36 puan) tarafından
Bebeginiz büyüdüğü icin bu şekilde annesi.. seslerini hareketlerini kelimeleri kesfetme doneminde bugun ihhh der yarin kelimeleri net cikarmaya başlar hatta ardi ardina kelimeler soylerse hic şaşırma derim ;) onu oyalamaya çalışın konuşun sohbet edin kelime dagarciklari genisler
(153 puan) tarafından
Insallah oyledir dediginiz gibidir. Konusuyoruz ilgisini dagitmaya calisiyoruz ama bu ihhhh sesi cok yoruyor beni uzuluyorum  acaba sinirli bir bebekmi diye. Herseye ihhh.. gecicidir insallah tesekkur ederim.
(153 puan) tarafından
Pozitif enerji dolu yorumunuza bayildim bu arada. Keske siz gibi olsa herkes.sevgiler
(36 puan) tarafından
Kesinlikle emin olabilirsiniz butun 7. Ayda 8. Ayda bebekler bu sekildedir. Hatirlarsiniz bir onceki aylarda tukuruyordu bebeginiz dudak hareketleri yapiyordu ogreniyordu ses cikarmayi simdi ise kelime kullanmak icin anlamsiz ifadeler kullanacak imm igggg gibi soylemler normal bubdan sonra kelimeler gelecek. Yeni bir birey yetiştiriyorsunuz kolay degil elbetteki sabir ve kriz ani yönetimi cok önemli. Merak etmeyin sinirli bir bebek olmayacak kendisi bir seyler kesfettikce daha mutlu olacak kahkahalar atacak. Hepsi adim adim annesi. Cok fazla dikkat cekmek icin rahatsiz oldugunu ifade etmek icin de kullanir mumkun oldugunca konusun oyunlar oynayin kucaginiza alin sevginizi ilginizi hissetsin.. saglicakla kalin
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Benim ki de böyleydi canm sizin seslerinizi çıkarmaya çalışıyor aslında benim ki 8 aylık oldu bugün. Geçen dede dedi. Sonra anne dedi çok güzel farklı farklı sesler çıkarıyor. Ayrıca dişkride çıkıyor baya sıkıntı çekiyoruz çok huysuz bıraktığım zaman ağlar. Allah herkese yardım etsin inşallah:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 984 göst.
20 Ocak 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ecrinprkkk (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
8 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selennn (115 puan) tarafından soruldu
...